Sigur, nu ai nevoie de o anumită zi din an pentru a celebra dragostea şi a-i spune omului de lângă tine "Te iubesc", însă în mod sigur spiritul sărbătorii te va cuprinde şi pe tine. 

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day. Cum sărbătoreşti iubirea într-un mod inedit

Rezervă din timp o masă la un restaurant

O cină la un restaurant cu atmosferă romantică, muzică plăcută şi mâncare bună e o idee excelentă pentru a petrece un Valentine’s Day ca la carte. Nu uita să faci rezervarea din timp, pentru că foarte multe persoane vor alege să iasă în oraş cu persoana iubită.

Citeşte şi:  Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

Cumpără un cadou care să i se potrivească jumătăţii tale

Bijuterii, haine sau cosmetice, electronice sau cărţi? Sau de ce nu, o experienţă (ex. un bilet la un concert, un voucher pentru masaj sau un curs). Optează pentru ceva ce ştii că ar fi pe placul persoanei iubite. Cumpărăturile pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2020 sunt mai uşoare ca oricând, fiindcă ai la dispoziţie foarte multe variante din care poţi alege alba24.

Compune o scrisoare de dragoste

Dacă eşti o persoană care iubeşte gesturile romantice, mai ales pe cele desprinse parcă din cărţile secolelor trecute, aplică o metodă care te va transforma chiar şi de Sfântul Valentin 2020 într-un erou de poveste. Pune-ţi cuvintele într-o scrisoare şi declară-i din inimă ceea ce simţi. E o variantă excelentă mai ales dacă persoana iubită este la distanţă – cu siguranţă va citi cu emoţie şi bucurie rândurile tale. Trimite scrisoarea prin poştă sau curier, astfel încât să ajungă exact de Ziua Îndrăgostiţilor 2020, adică pe 14 februarie.

Organizează acasă o cină surpriză

Vrei să scapi de aglomeraţia din restaurante, să faci un gest original şi să pregăteşti totul pe gustul tău? Cumpără o sticlă de vin roşu sau prosecco, găteşte o cină simplă, dar gustoasă şi umple casa cu lumânărele parfumate şi muzică de dragoste. Dacă nu ştii să găteşti, nu te da peste cap, fiindcă rişti să obţii un rezultat dezastruos. Poţi pur şi simplu să comanzi mâncărurile preferate de la un restaurant cu livrare la domiciliu.

Citeşte şi: Horoscop de Valentine's Day. Trei cupluri de zodii care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

Pregăteşte un cadou personalizat

 O cană, un tricou sau o pernă cu un mesaj special pentru jumătatea ta sau o poză cu voi doi poate fi un dar de care persoana iubită nu se va despărţi niciodată.

Fă-i o dedicaţie muzicală

Ccoate-ţi jumătatea la un club cu karaoke şi urcă pe scenă pentru a-i cânta o melodie de dragoste. Nu recurge la această idee dacă nu ai deloc ureche muzicală şi încearcă să repeţi în prealabil câteva piese, ca să ai certitudinea că-ţi ies bine şi că ai din ce alege.

Trimite-i un mesaj de dragoste prin care să îi arăţi iubirea