Dacă ai fost sceptică până acum cu privire la alegerea hainelor din piele, nu te putem învinovăţi. Nu sunt cele mai uşor de purtat şi nici cele mai ieftine, însă un lucru e sigur: te vor scoate din anonimat. 

Iar pielea nu mai este aaşa cu o ştiai în trecut. Graţie noilor tehnolohii, este mult mai moale, mai uşoată şi vine într-o gamă variată de culori. În plus, pielea sintetică seamnănă din ce în ce mai mult cu cea naturală. 

Iată cum se poartă în 2019. Printre atâtea opţiuni, sigur vei găsi una potrivită şi pentru tine. 


1. Nu alege doar negru

Aubergine (culoarea violet prună), albastru petrol sau măsliniu - poţi încerca toate aceste culori care dau pieselor din piele un aer feminin şi cool.


2. Îndrăzneşte mai mult

Jachetă de piele este nelipsită din garderoba multor femei, însa este momentul să încerci şi altceva. oOate un trench din piele într-o culoare aprinsă? 

În ceea ce privşte pantalonii, renunţă la stilul de motociclist. Alege culori deosebite şi croiuri drepte. Nu se mai poartă cei foarte strânşi pe picior. Dacă totuşi alegi negru, poartă-i cu pantofi cu toc şi un pulover supradimensionat sau o cămaşă. 3. Piele sintetică ce nu arată "ieftin"

Pielea sintetică, realizată din poliester, se apropie foarte mult de textura pielii naturale, a;a că o poţi purta fără probleme.4. Este noul smart-casual

Bineînţeles că este sexy, doar vorbim despre piele, însă o poţi purta fără probleme şi la birou sau la o ieşire seara. Este noul smart-casual. 5. Ai şansa să porţi cizme peste genunchi.

Rochiile şi fustele vor arată mai interesant dacă le porţi cu cizme din piele, alături de o curea interesantă.6. Fuste şi iar fuste

Se poartă orice fel de fustă din piele, dacă este midi şi nu foarte strâmta. Sub forma "literei A", tip creion sau cu pliuri, poart-o cu încredere.7. Rochii din piele

O rochie din piele îţi va pune în evidenţă formele şi feminitatea. Este sexy, dar nu într-un mod vulgar. O poţi purta şi cu o cămaşă albă pe dedesubt. Parcă a început să-ţi placă, nu-i aşa?Sursă: dailymail.co.uk