Mai exact, există anumite fraze pe care le pronunţă din greşeală şi cu ajutorul lor femeia poate descoperi bărbatul infidel. Despre ce este vorba, află mai jos:
 
1. ”Astăzi voi întârzia, am mult de lucru”
 
Dacă această frază a devenit frecventă în vocabularul bărbatului ar trebui să fii precaută. Astfel de cuvinte sunt cea mai bună scuză pentru a masca trădarea. Şi, cel mai surprinzător, este că de regulă, femeile cred necondiţionat că el într-adevăr este ocupat.
 
2. ”Nu-mi invada spaţiul personal”
 
Da, este posibil ca bărbatul să fie un introvertit care se refugiază în singurătate. Dar, de cele mai multe ori, această frază o spune atunci când vrea să ascundă mai bine urmele infidelităţii şi să se asigure că nu ai acces la ele, de exemplu, la telefon sau laptop.
 
3. ”Ai înţeles totul greşit”
 
Bărbatul spune această frază atunci când femeia se îndoieşte de el şi de scuzele sale nesfârşite.
 
4. ”Voi face ordine singur în lucrurile mele”
 
Adică, bărbatul susţine că el singur va spăla, va strânge, va călca aşa cum are nevoie el. Desigur, dacă a fost întotdeauna un pedant, acest lucru nu este surprinzător. Dar, dacă brusc şi pe neaşteptate manifestă o astfel de dorinţă, este foarte probabil că nu vrea să-i găseşti pe haine urmele trădării, de aceea nu-ţi permite să te apropii de ele, potrivit relaţii.net
 
5. ”Am nevoie de telefon pentru lucru”
 
Şi nu se desparte de el nici în baie, nici în toaletă, îl ia în mâini de îndată ce deschide ochii. Acesta este cel mai evident semn că are o conversaţie pasională cu amanta sa şi, prin urmare, este atât de dependent de acest mijloc de comunicare.
 
6. ”Nu vreau azi”
 
Această frază cu certitudine indică faptul că bărbatul a primit deja o porţie de dragoste din partea ei, de aceea, dă vina pe oboseală, pe durerea de cap sau pe apatie. Pentru bărbaţi un astfel de comportament este ciudat, de aceea, merită să te gândeşti şi să fii atentă.
 
7. „Nu te voi înşela niciodată în viaţa mea”.
 
Atunci când partenerul te asigură că el va fi cel mai loial şi nu va privi în direcţia altor femei, cel mai probabil se protejează, îşi calmează conştiinţa. Este posibil ca relaţia lui în afara căsătoriei, în acest moment, să fie la cel mai înalt stadiu, iar sentimentul datoriei faţă de tine îl face să se expună ca fiind cel mai nobil cavaler ce va fi credincios până la moarte.