Înainte de toate,trebuie să ştii că o cură de detoxifiere presupune eliminarea din alimentaţie a alimentelor procesate din comerţ,cafea,alcool,tutun,zahăr,făină,lactate,carne,ouă. În schimb,sucurile proaspete de fructe şi legume vor fi cele care ajută la eliminarea toxinelor şi regenerarea ţesuturilor.

Dr. Oz recomandă cura de detoxifiere cu sucuri naturale de trei zile

Înainte de a te apuca de cura de detoxifiere cu sucuri naturale,trebuie să respecţi câteva reguli. Iată despre ce este vorba:cu două zile înainte de a începe cura de detoxifiere este recomandat să elimini anumite alimente din dietă:cafeină,zahăr,carne roşie,lactate şi orice alimente procesat. Poţi să consumi doar fructe,legume şi proteine slabe.

În plus,în fiecare dimineaţă,imediat după ce te-ai trezit,trebuie să bei două pahare cu apă călduţă amestecată cu zeamă de lămâie şi ghimbir răzuit. Seara,înainte de culcare,este recomandat să bei un ceai din plante medicinale. Nu este aşa de complicat precum pare la prima vedere. Avantajul este că vei începe deja încă de la această etapă să te simţi mai bine.

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale,extrem de benefică pentru organism

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale,ce trebuie ţinută timp de trei zile,recomandată de celebrul Dr. Oz se începe aşa:imediat după ce te trezeşti,trebuie să bei două pahare cu apă călduţă amestecată cu zeamă de lămâie şi ghimbir răzuit. La o oră după acest moment,fă-ţi un suc de morcovi şi ghimbir (3 morcovi,2 mere,o bucată mică de ghimbir). Ingredientele recomandate se pun în storcător şi se consumă sucul proaspăt rezultat.

Pe la ora 10 vine momentul gustării. Nu trebuie să-l sari. Bea un suc verde făcut dintr-un  castravete,2 beţe de ţelină,2 mere,un pumn de frunze de spanac,1/2 lămâie,o bucată de ghimber.

Pe la 12 şi 30 – 13:00 (adică la prânz) va trebui să bei un suc de legume  preparat din 3 roşii mici,1 castravete,2 beţe de ţelină,1 ardei roşu,1 ceapă roşie mică,2 căni cu pătrunjel frunze şi codiţe,1 lămâie verde.

Gustare de amiază are loc pe la ora 16:00. Acum îţi vei face un suc citrice şi verdeţuri (un pumn de frunze de spanac,un pumn de frunze de sfeclă sau salată verde,1 castravete,6 Clementine). Pe la 18 vei bea un suc de cartofi dulci făcut dintr-un  1 cartof dulce,1 morcov,1 ardei roşu,2 rădăcină de sfeclă roşie,2 mere acrişoare,1 portocală.

La ora 20:00 vei servi cina. Trebuie să consumi fructe sau legume proaspete sau preparate simplu la cuptor,aburi,înăbuşite (cam 200 de grame).

Ceai înainte de culcare:o cană cu ceai din plante medicinale,neîndulcit.

Această cură de detoxifiere din sucuri naturale trebuie să o repeţi timp de 3 zile.