Actorul Jason Momoa este mai tânăr cu 12 ani decât soţia lui, Lisa Bonet, însă diferenţa de vârstă dintre ei nu le împiedică pe cele două staruri hollywoodiene să-şi trăiască împreună viaţa în deplină fericire. Nici pe Hugh Jackman nu-l deranjează că jumătatea lui, Deborra Lee Furness, este mai mare decât el cu 13 ani. Dimpotrivă. El putea băga mâna în foc încă de la început că vor forma un cuplu minunat împreună şi de-abia a reuşit s-o convingă pe Doborra să nu cumva să se despartă de el.

Nici Emmanuel Macron n-a avut nicio problemă din cauza faptului că soţia lui este cu 25 de ani mai în vârstă decât el. „Luăm, în fiecare zi, micul dejun împreună cu el, eu şi cu ridurile mele”, a spus mai în glumă, mai în serios Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Totuşi ce-i atrage pe bărbaţii tineri de femeile mature?

Încrederea în sine

Femeile trecute de prima tinereţe ştiu ce vor de la viaţă şi de la o relaţie amoroasă, sunt mai încrezătoare în propriile forţe şi nu mai pierd timpul cu nimicuri, îşi stabilesc mai bine priorităţile şi, nu în ultimul rând, se bucură mai mult de viaţă şi de ceea ce-i poate oferi cel de lângă ea.