Descoperă de ce să iubeşti o femeie din zodia Rac, mai jos: 
 
Este sensibilă şi empatică, motiv pentru care întotdeauna va fi preocupată de nevoile celor din jur. Ştie să fie o prietenă bună, aşa că ori de câte ori îi vei cere ajutorul îl vei primi./
 
Iubesc cu pasiune! Femeile născute în zodia Rac iubesc fără rezerve, iar asta înseamnă că sunt partenere excepţionale. Cu partenerul potrivit, acestea vor uita de prudenţa specifică lor şi îşi vor arăta spiritul aventurier. 
 
Iubesc simplitatea. Pentru reprezentantele sexului frumos ale zodiei Rac, partenerul ideal va fi cel care o îmbrăţişează pe canapea ori cel cu care se poate uita seara, la televizor cu un pahar de vin în mână. 
 
Sunt îndrăgostite de familie şi prieteni. Cea mai mare prioritate pentru nativele Rac sunt familia şi prietenii.  Caracterizată de puternice instincte materne şi domestice, nativa din Rac este cea care are grijă că relaţia să funcţioneze. Uneori râvneşte pentru drepturi egale cu partenerul, dar până la urmă acceptă rolul ei  de "binefăcător".
 
Chiar dacă pare inocentă, acesteia îi plac jocurile de seducţie şi fanteziile sexuale. Îi place să facă dragoste şi să experimenteze lucruri noi.
 
Din punct de vedere financiar, îi place să aibă siguranţa, aşa că Femeia-Rac va avea tot timpul bani puşi deoparte într-un cont bancar.