7 tipuri fabuloase de sex. Pe care l-ai încercat?

8 shutterstock 1214182684 jpg jpeg

De-a lungul vieţii, probabil că vei avea diverse experienţe sexuale: pasiuni mistuitoare, decizii regretabile, experimente eşuate sau aventuri uimitoare. În final, toate acestea îţi pot da o idee clară cu privire la ce-ţi doreşti, ce-ţi place şi ce nu în materie de sex.

Prima oară când ai idee ce trebuie să faci

cuplu jpg jpeg

Prima experienţă sexuală nu e chiar lucrul de care vrei să-ţi aminteşti, dar, încet-încet, începi să înveţi. Într-o zi, din senin, se produce declicul, nu mai eşti un simplu „amator“ şi ai o idee destul de bună despre ce şi cum trebuie să faci în pat.

Sexul fără inibiţii

horoscop erotic jpeg

Fie că se întâmplă atunci când ai încredere totală în tine, fie că se întâmplă când ai băut un pahar în plus, acesta este punctul în care te dezlănţui, încerci ceea ce n-ai avut curajul să experimentezi vreodată şi te transformi total.

Nu-mi vine să cred că am făcut asta în materie de sex

shutterstock 1228153450 jpg jpeg

Cauţi senzaţii tari, iar asta nu e de comdamnat. Sunt acele lucruri deopotrivă excitante, dar uşor înfricoşătoare: sexul în locuri publice, jucării sexuale, BDSM. Poate să se termine bine sau rău, aşa că tu decizi dacă rişti pentru a-ţi îndeplini fantezia.

Sexul de împăcare

73857 original jpg jpeg

Ce mai contează de la ce v-aţi certat când sexul de împăcare este atât de bun? Aproape că-ţi vine să provoci o nouă ceartă, doar ca să-ţi provoace un nou orgasm.

Sexul care-i enervează pe vecini

shutterstock 355478543 jpg jpeg

Sunete ciudate, gemete, ţipete, mobilă mişcându-se ritmic sau lovindu-se de vreun perete? Ei bine, să nu te întrebi de ce vecina de la etajul inferior se uită ciudat ori de câte ori trece pe lângă tine.

Sexul de despărţire

horoscop zilnic 6 august jpeg

Poate s-a despărţit de tine sau ai provocat tu despărţirea, dar, pentru tot ceea ce a fost între voi, mai petreceţi o noapte de dragoste. Lucrurile nu vor sta mai bine a doua zi, dar ceea ce nu te omoară cu siguranţă te face mai puternic.

Când partenerul face toată treaba

shutterstock 329224517 jpg jpeg

Sexul este o muncă de echipă, dar măcar o dată în viaţă trebuie să te bucuri de o experienţă în care partenerul face totul. Bine, ai putea să-i întorci favoarea în altă zi.