9 activităţi pe care le pot practica femeile de orice vârstă în anul 2022

1 clickpentrufemei 1 6 jpg jpeg

Nu lăsa rutina să te doboare! Umple-ţi timpul cu una sau mai multe dintre aceste activităţi în acest an zbuciumat.

Hobby-urile te ajută nu numai să scapi de plictiseală, ci să te relaxezi şi să-ţi dezvolţi anumite abilităţi şi să te simţi împlinită.

1. Exersează caligrafia. Nu-i aşa ai admirat întotdeauna persoanele care aveau scrisul foarte frumos? Ei bine, nu avem cu toţii şansa de a avea un asemenea talent nativ, însă putem, prin exerciţiu, să compensăm. Atunci când trimiţi o notiţă, scrisoare sau felicitare folosind un scris caligrafic, impactul asupra destinatarului va fi foarte mare. Pentru a începe, poţi să te înscrii la un curs sau să cauţi tutoriale online.

2. Pictează. Nu ai deloc talent? Nu contează, caută un curs pentru începători. Desigur, este vorba despre creativitate, dar şi despre tehnică, aşa că poţi învăţa de la zero. Pe lângă faptul că-ţi vei putea surprinde cunoscuţii făcându-le cadouri personalizate, pictatul vine la pachet cu numeroase avantaje din punct de vedere psihologic.

3. Descoperă fotografia profesională. Realizarea fotografiilor şi prelucrarea imaginilor este un hobby extrem de răspândit în zilele noastre, mai ales din cauza numeroaselor facilităţi oferite de smartphone-uri. Cu toate acestea, fotografia profesională are la bază un set de reguli pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Poţi încerca, pe lângă partea teoretică, să încerci să replici diverse poze spectaculoase sau să creezi anumite decoruri speciale pentru fotografie.

3 clickpentrufemei 2 6 jpg jpeg

4. Plantează. Fie că stai la bloc, fie că stai la grădină, te poţi bucura de o recoltă proprie sau de flori superbe, care să-ţi conecteze casa cu natura. Cel mai important lucru este să te documentezi şi să începi acest hobby pas cu pas. Începe cu o plantă sau cel mult două, despre care să înveţi toate cele necesare pentru dezvoltarea lor corectă: tipul de sol, îngrăşământ, frecvenţă de udare, cantitatea minimă de soare etc.

5. Încearcă să te distrezi practicând un joc video. Deşi această categorie de divertisment este deseori asociată cu vârsta adolescenţei şi pare să fie adresată în primul rând băieţilor, lucrurile s-au schimbat în ultimii ani. În prezent, putem vedea reprezentate ale sexului frumos participând chiar şi la competiţii internaţionale de eSports, precum şi fete care se distrează jucând păcănele cazinou pe telefonul mobil. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu uita că şi adulţii au nevoie de joacă.

6. Începe un jurnal sau blog. Fie că vrei să povesteşti întâmplări din viaţa ta, sub anonimat sau nu, fie că vrei să vorbeşti despre un subiect care te pasionează sau pur şi simplu să-ţi expui părerea cu privire la anumite actualităţi, această activitate te va ajuta să te redescoperi. De multe ori, nu ne dăm seama despre anumite lucruri până când nu le scriem.

2 clickpentrufemei 3 4 jpg jpeg

7. Înregistrează un audiobook. Din ce în ce mai multe persoane preferă să asculte podcast-uri sau cărţi audio în ultimii ani. Este vorba atât despre persoanele care petrec mult timp pe drum în fiecare zi, cât şi despre cele care pur şi simplu vor să-şi odihnească ochii, întrucât expunerea la ecrane a devenit foarte mare. Aşadar, dacă ai o voce plăcută, caută un tutorial şi încearcă să faci câteva înregistrări. Apoi, ai putea să le publici undeva şi să aştepţi feedback.

8. Găteşte. Fie că ai zero experienţă sau că eşti foarte pricepută, există întotdeauna ceva de învăţat în acest domeniu. Poţi opta pentru reţete rapide şi practice, pentru artă culinară sau pentru a realiza un meniu mai sănătos. Pentru a ieşi din rutina de zi cu zi, cel mai bine este să încerci ceva nou, ceva ce nu ai mai mâncat sau gătit niciodată.

9. Învaţă o limbă străină. Dacă ai avut o limbă străină pe care ai început să o studiezi, dar ulterior nu ai aprofundat-o şi ai cam abandonat-o, acesta poate fi un bun punct de plecare. O altă variantă este să încerci să înveţi limba materna a uneia dintre vedetele tale preferate sau chiar să încerci să înveţi un alfabet exotic. Începe cu paşi mici şi nu te demoraliza. Dacă înveţi doar un cuvânt pe zi, la sfârşitul unui an vei ştii 365 de cuvinte!



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg