Ce admiră cel mai mult o femeie la un bărbat? Calitatea pe care reprezentantele sexului frumos o consideră irezistibilă

1 cuplu jpg jpeg

Un studiu recent a reuşit să răspundă la întrebarea „ce îşi doresc femeile‟, iar acest lucru i-ar putea ajuta pe mulţi să înceapă o nouă relaţie.

Dacă eşti singur, cel mai probabil îţi este destul de greu să începi o nouă relaţie. În primul rând, aplicaţiile de dating oferă un flux nesfârşit de parteneri potenţiali, ceea ce face ca procesul de selecţie să fie mai greu. În al doilea rând, chimia nu se poate impune, iar până găseşti pe cineva pe placul tău, poate să dureze ceva timp. Având în vedere că mulţi bărbaţi se întreabă ce îşi doresc cu adevărat femeile de la un partener, o serie de specialişti au realizat o cercetare în speranţa în care vor reuşi să afle răspunsul la aceasta întrebare. Află din rândurile de mai jos care este principala calitate pe care o femeie şi-o doreşte ca un viitor partener să o aibă.

Studiul publicat în „Science Advances‟ a analizat mai multe cupluri care şi-au dat întâlniri în mediul online (mai exact 14.000 de persoane din 45 de ţări) şi a stabilit care este ierarhia calităţilor pe care femeile le admiră la bărbaţi. Un lucru interesant pe care cercetătorii l-a observat este că femeile au fost atrase să se întâlnească cu bărbaţii care urmează studii superioare, educaţia reprezentând un criteriu de selecţie al viitorului partener. Specialiştii au remarcat că pe măsură ce femeile ating niveluri înalte de educaţie, cu atât ele sunt mai interesate de un partener cu o educaţie şi mai înaltă şi cu perspective financiare mai bune. Însă nu este o problemă nici dacă partenerul nu deţine o diplomă universitară: în momentul în care femeile acceptă să iasă la întâlnire, ele pun accentul pe alte calităţi pe care le consideră esenţiale.

Cele 4 calităţi pe care bărbatul ideal trebuie să le aibă

În urma studiului, s-au descoperit 4 mari calităţi pe care femeile le admiră la bărbaţi, iar noi ţi le vom prezenta în ordine descrescătoare. Pe locul 4 se află încrederea pe care bărbatul o transmite. Mai exact, siguranţa pe care bărbatul o are în propriile forţe. Pe locul 3 se situează generozitatea. Studiul efectuat la Universitatea Indiana a constatat că dacă bărbatul este generos cu cei din jur, el devine mai atractiv pentru o femeie. Pe locul 2 se află inteligenţa. Deşi femeile sunt mai tentate să iasă la o întâlnire cu bărbaţii care arată pe profilul lor de dating că au studii superioare, inteligenţa şi educaţia se află pe locul 2 pe lista calităţilor care le impresionează în momentul în care ajung să se întâlnească în realitate cu aceştia. Dacă există un lucru pe care femeile şi-l doresc cu adevărat de la un bărbat, acest lucru este bunătatea. În urma sondajului realizat pe 14.000 de persoane, bunătatea se situează pe primul loc în ierarhia calităţilor la care femeile aspiră. Aşadar, dacă bărbatul manifestă o doză de bunătate asupra celor din jur, asupra familiei şi asupra partenerei, cu siguranţă va avea succes! 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg