Ce relaţie a avut Prinţesa Diana cu surorile ei. Sarah s-a îndrăgostit prima de Charles

1 profimedia 0189278669 jpg jpeg

După moartea Prinţesei Diana, toată atenţia presei s-a îndreptat spre fii săi, William şi Harry, chiar şi asupra fratelui ei mai mic, Charles Spencer, care a rostit un discurs sfâşietor la înmormântarea ei. Dar nu multe persoane îşi aduc aminte de surorile mai mari ale prinţesei, Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes.

Prinţesa Diana a câştigat inimile multor oameni din întreaga lume, dar ştiai că statutul regal i s-a datorat surorii sale, Lady Sarah? Cu şase ani mai în vârstă decât Diana, Sarah s-a îndrăgostit prima, de fapt, de Prinţul Charles. Aceasta i-a spus iubitului ei că nu se vor căsători, dacă nu va deveni cât mai repede „regele Angliei”, iar relaţia celor doi s-a terminat. Mai târziu, prin intermediul lui Sarah, Prinţul Charles a întâlnit-o pe Diana, care avea doar 16 ani în momentul în care au început o poveste romantică.

Fără sora ei, Diana nu ar fi devenit o prinţesă

Se pare că Sarah ar fi fost acel „Cupidon” pentru Diana şi Charles, deoarece prin ea cei doi au reuşit să se cunoască. În ciuda faptului că Diana s-a căsătorit cu fostul ei iubit, Sarah a rămas aproape de prinţesă, pe parcursul anilor. Uneori, a călătorit cu Diana ca doamnă de serviciu neoficială. Pe măsură ce relaţia dintre Diana şi Charles a început să se deterioreze, Sarah, cunoscută drept cea mai rea dintre surori, a încercat să îi împace pe cei doi şi să îi facă să treacă peste neînţelegeri.

stanga
dreapta
2 sarah si diana jpg jpeg
3 sarah jpg jpeg

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Princess Diana💫fanpage (@princessdianaforeverinhearts)

O postare distribuită de Princess Diana💫fanpage (@princessdianaforeverinhearts)

Surorile au fost devastate de vestea morţii Dianei

În timp ce mariajul Dianei devenea nesigur, soţul celeilalte surori, Jane, a fost promovat secretar privat al reginei în anul 1990. Prinţesa l-a acuzat pe acesta că a participat la monitorizarea apelurilor sale telefonice, iar Jane a rămas la mijloc între disputa dintre cei doi. Cele două nu şi-au mai vorbit deloc în ultimul an şi jumătate din viaţa Dianei.

În ciuda acestor neînţelegeri, după accidentul mortal al Dianei din anul 1977, ambele surori s-au dus la Paris pentru a readuce cadavrul în Marea Britanie: „Cred că am avut un şoc şi nimic mai mult”, spunea Sarah într-un documentar. Jane a fost devastată de veste, mai ales că ele nu îşi vorbeau: „A fost groaznic pentru Jane fapul că Diana a murit înainte să îşi vorbească”, a declarat un vechi prieten de familie. 

Sursă foto: Profimedia, Instagram