Ce s-a întâmplat la ultima petrecere extravagantă a lui Freddie Mercury. A rămas devotat prietenilor până în ultima clipă

2 freddie mercury jpg jpeg

Ultima petrecere aniversară a lui Freddie Mercury a avut loc în anul 1990 în casa lui din Londra. Seara avea să fie una minunată, artistul bucurându-se de prietenii apropiaţi şi dragi. La petrecere a luat parte inclusiv fosta iubită, Mary Austin, dar şi ultimul partener, Jim Hutton, care i-a stat alături atunci când a murit un an mai târziu. Prietenul şi colaboratorul Dave Clark a descris acele momente ca fiind unele fericite pentru artist şi pentru cei care l-au iubit.

Nu este o surpriză faptul că vocalistului din trupa de muzică rock Queen i-a plăcut să organizeze petreceri fastuoase de ziua onomastică şi să aibă întotdeauna bunătăţi extravagante pe masă. Ultima dată, antreprenoarea şi actriţa Jane Asher, cea care deţine o companie producătoare de torturi şi prăjituri pentru ocazii speciale, i-a recreat artistului casa lui din oraşul elveţian, Montreux, acolo unde şi-a petrecut multe din ultimele luni şi a creat ultimele cântece pentru albumul trupei Made In Heaven, apărut post-mortem, în 1995. Aceasta a avut nevoie de 10 fotografii ale locuinţei pentru a crea tortul spectaculos. 

Cu toate acestea, Freddie şi-a sărbătorit ultimele două zile de naştere acasă, la Londra.

Până la moartea sa în data de 24 noiembrie 1991, cântăreţul a avut un cerc restrâns de prieteni care i-au mereu alături.

„Mi-e dor de Freddie, aşa cum o fac mulţi prieteni, pentru că te făcea să râzi, te făcea să zâmbeşti. Era plin de viaţă. Toţi veneam din acelaşi mediu, dar Freddie avea clasă, avea stil, fără îndoială. La ultima zi de naştere, şi-a invitat 30 de prieteni apropiaţi. Am băut diferite tipuri de vin şi am mâncat preparate făcute de bucătarul personal, Joe Fanelli. Nu era niciodată plictisit. Chiar dacă era timid, pe scenă putea cânta şi unui număr de 100.000 de fani”, a povestit într-un interviu Dave Clark. 

În poză, se poate vedea cum Mary Austen este în partea dreaptă a lui Freddie pe tot parcursul cinei, în timp ce vedeta blondă din partea stângă este actriţa de origine austriacă, Barbara Valentin, care i-a devenit apropiată pe vremea când artistul locuia în Germania, la mijlocul anilor ‘80.

Ultima apariţie publică a lui Freddie Mercury a fost la cea de-a 11-a premiere britanică din zona Earls Court, Londra. În privat, ceilalţi membri ai trupei Queen ştiau de faptul că prietenul şi colegul lor era grav bolnav, dar acest lucru nu era cunoscut public la vremea respectivă. Zvonurile despre sănătatea lui Freddie existau de ani de zile, în special în tabloide precum The Sun, care susţinea că a fost testat pozitiv pentru HIV / SIDA încă din 1986. Fanii erau îngrijoraţi din cauză că nu mai era vreun turneu pentru a susţine albumul lor din 1989 (The Miracle), deşi unul dintre colegi a spus mai târziu că nici măcar ei (n.r. membrii trupei) nu ştiau cât de bolnav era Freddie de ani de zile.

În februarie 1990, trupa Queen a acceptat un premiu ca răsplată pentru cariera lor muzicală, însă Freddie Mercury părea destul neliniştit. S-a dovedit a fi ultima apariţie publică a lui Freddie, când s-a aplecat scurt la microfon pentru a putea spune: „Mulţumesc, noapte bună”. Artistul şi-a păstrat discreţia pentru restul zilelor. În data de 23 noiembrie 1991 şi-a confirmat diagnosticul printr-o declaraţie oficială. O zi mai târziu, a murit. El a fost incinerat la cimitirul Kensal Green, iar cenuşa lui a fost împrăştiată pe malurile lacului Geneva, Elveţia. 

FOTO, VIDEO @Monika R / Pinterest, Express.co.uk, Youtube, SmoothRadio.comRecente

cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting Ce este si cum afecteaza relatiile Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg