Cum şi-a ajutat Nicole Kidman soţul să scape de dependenţa de droguri: „Am un partener de viaţă extraordinar‟

2 shutterstock 674149180 jpg jpeg

S-au cunoscut la un eveniment, iar cântăreţului Keith Urban i-a luat ceva timp până să-şi facă curaj şi s-o sune pe frumoasa actriţă Nicole Kidman. De la prima întâlnire cu motocicleta, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, s-au căsătorit şi au împreună doi copii. Nici mariajul lor nu a fost doar lapte şi miere, iar asta pentru că soţul actriţei a trebuit să scape de dependenţa de droguri, ceea ce în final i-a reuşit.

Nicole Kidman (53 ani) este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood, iar publicaţia New York Times i-a acordat locul cinci în lista celor mai buni actori ai secolului XXI. Keith Urban (53 ani) este un cântăreţ şi un compozitor de origine australiană. A fost chitarist înainte de a-şi înfiinţa propria trupă, The Ranch, iar ulterior, după destrămarea lor, cântăreţul şi-a urmat cariera solo. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au căsătorit destul de repede şi au împreună două fete, pe Sunday Rose (12 ani) şi Faith Margaret (10 ani).

Cadoul primit de ziua ei de naştere i-a dat de gândit actriţei 

S-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment din 2005 şi s-au căsătorit rapid vara următoare. Pentru Keith Urban, care a avut probleme cu abuzul de droguri, întâlnirea cu celebra actriţă a fost şansa lui de a avea o viaţă nouă şi frumoasă. „A fost începutul vieţii mele‟, obişnuia să spună cântăreţul în interviuri. Aşadar, a fost nevoie de un eveniment, organizat în Los Angeles, pentru ca cei doi să se întâlnească.

Relaţia romantică nu a început imediat, ci a mai trecut câteva luni până ce cântăreţul şi-a făcut curaj, a sunat-o şi aşa au început să povestească mai multe despre vieţile lor. De ziua ei, în acelaşi an, Keith Urban i-a făcut, ca surpriză, o excursie cu motocicleta. La ora cinci dimineaţa, cântăreţul o aştepta răbdător afară, în compania paznicilor. Când a fost şi ea pregătită, actriţa şi-a spus că „el e bărbatul cu care speră să se căsătorească‟. 

„Mi-am spus la un moment dat că el este iubirea vieţii mele. Asta poate fi din cauză că sunt o fire foarte romantică sau din simplul fapt că sunt actriţă şi simt totul intens, dar în orice caz, mi-am spus că el este‟, a spus la un moment dat Nicole Kidman într-un interviu acordat publicaţiei People, citată de Biography.com

De la abuz de droguri, la o viaţă tihnită şi împlinită 

În iunie 2006, cei doi şi-au legat jurămintele într-o ceremonie la care au luat parte şi alţi colegi de breaslă celebri, cum ar fi Russell Crowe, Naomi Watts şi Hugh Jackman. Însă doar câteva luni mai târziu, cântăreţul a intrat iar la dezintoxicare din cauza recidivelor legate de abuzul de droguri. Cântăreţul fusese la dezintoxicare de două ori înainte de acel episod. Asta nu l-a făcut pe Keith Urban să-i povestească deschis actriţei despre ceea ce simte şi despre problemele lui cu drogurile. Sprijinul actriţei în acele momente grele i-a dat puterea soţului ei să pună capăt dependenţei de droguri. 

Cuplul are două fete 

În 2008, actriţa a adus-o pe lume pe Sunday Rose, primul copil al cuplului, dar al treilea după cei doi copii pe care îi are din relaţia cu fostul soţ, actorul Tom Cruise. În urma unui surogat, în anul 2010, cuplul şi-a întâmpinat a doua fiică, pe Faith Margaret. Nicole Kidman a mărturisit, la un moment dat, că şi-ar fi dorit să aibă mai mulţi copii, chiar dacă s-a confruntat cu probleme de fertilitate. Actriţa şi soţul ei continuă să fie unul dintre cele mai liniştite cupluri de la Hollywood, stând departe de scandaluri şi crescându-şi copiii în casele lor fie din Australia, fie din Nashville, SUA. 

„Am un partener de viaţă extraordinar şi întotdeauna voi spune asta despre el. Sunt una dintre femeile norocoase care a avut un tată minunat, apoi un soţ deosebit. Îmi place să spun asta pentru că am avut în viaţă bărbaţi care m-au influenţat în mod pozitiv‟, a declarat Nicole Kidman într-un interviu, în 2019. 

FOTO: Shutterstock.com / Arhivă personală InstagramRecente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg