Cum trebuie să fie femeia perfectă după regulile scrise şi nescrise ale societăţii moderne

1 shutterstock 788303770 jpg jpeg

Care sunt trăsăturile pe care le caută acum bărbaţii la femeia ideală şi cum este aceasta creionată de standardele actuale? Mai este valabilă prezentarea, care spune că femeia perfectă trebuie să fie iubită, soţie, mamă, gospdină şi să aibă şi abilităţi financiare native?

În opinia bărbaţilor din societatea modernă, femeia potrivită pentru o relaţie pe termen lung este femeia care îşi doreşte să devină mamă, femeia care îşi susţine partenerul să planifice un viitor împreună, femeia care îşi ajută iubitul să depăşească momente dificile. Pe scurt, este şi femeia care îşi ajută partenerul să evolueze, să devină o variantă mai bună a lui. Iată ce trăsături trebuie să aibă femeia ideală a zilelor noastre:

Să fie autentică

Femeia cu adevărat frumoasă nu este doar un trup sau un chip frumos. Este un cumul al tuturor trăsăturilor ei. O femeie care arată bine poate să nu aibă o personalitate frumoasă. Bărbaţii actuali îşi doresc lângă ei o femeie autentică, reală. O femeie care nu poartă măşti, care râde la fel de deschis alături de prietena cea mai bună sau de iubitul ei. Este vorba despre femeia care nu se teme să iasă din casă în tricou şi jeans, fără machiaj. Este femeia care ştie să fie feminină şi elegantă atunci când merge la o petrecere. Este femeia care face toate lucrurile pentru că îşi doreşte mai întâi să se placă ea.

Să se respecte pe sine

Felul în care o femeie se prezintă spune multe despre cine este. Un bărbat adevărat ştie cum arată o femeie, fără ca ea să poarte haine mulate. Niciun bărbat autentic nu îşi va dori cea mai populară femeie. În ochii bărbatului actual, femeia care este demnă să primească tot respectul este femeia… respectabilă; aceea care preferă să citească o carte acasă, femeia mai misterioasă, mai ascunsă ochilor, cea care nu îşi oferă toată viaţa pe tavă. Ea forţează bărbatul să întrebe, să devină curios, să vorbească, să găsească conversaţii cu substanţă.

Să fie afecuoasă

Bărbaţii sunt fiinţe pentru care fizicul este foarte important, iar aici intră şi dacă o femeie este afectuoasă. Reprezentanţii sexului puternic îşi doresc femei pe care să le ţină de mână, cărora să le ofere sărutări în orice moment, care să îi întrebe cum le-a fost ziua şi să îi facă să se simtă doriţi şi conectaţi cu ele.

Să fie inteligentă

Cum arată femeia potrivită? Este femeia care poate purta conversaţii stimulante. Vorbim despre femeia inteligentă, care poate vorbi despre orice şi care îşi doreşte să facă lumea un loc mai bun. Mai mult, este femeia de succes care îşi motivează partenerul să ia decizii bune.

Să aibă încredere în forţele proprii

Şi bărbaţii pot percepe viaţa ca fiind dificilă. Tocmai de aceea îşi doresc alături o femeie cu încredere în propria persoană, care le va fi alături să îşi atingă scopurile în viaţă.

Femeia care se iubeşte pe sine, indiferent ce defecte are, îşi va iubi şi partenerul de cuplu, indiferent ce defecte ar avea acesta.

Bărbaţii din ziua de astăzi consideră că femeia ce are stimă de sine este sexy. Femeia care îşi cunoaşte valoarea este atrăgătoare. Femeia care ştie ce vrea şi nu aşteaptă un bărbat să îi ofere totul este dezirabilă. Femeia care este mulţumită de ea însăşi, de felul în care arăta, devine mai frumoasă.

Să fie ambiţioasă

Evolutiv şi genetic, bărbaţii sunt programaţi să aibă grijă de familie, însă bărbatul momentului iubeşte o parteneră care planifică viaţa alături de el. Care participă la decizii. Care are viziunea viitorului, care caută şi găseşte soluţii.

Să fie modestă

Oamenii modeşti îşi canalizează energia în exterior. Atunci când bărbaţii îşi caută o parteneră de viaţă, acest gen de femeie, modestă, devine atrăgătoare. O femeie modestă are compasiune, doreşte binele celorlalţi, poate renunţa la ego pentru a oferi iubire. Bărbatul prezentului îţi va spune că femeia actuală trebuie să ştie să accepte un compliment şi să se bucure de momentele autentice de iubire, este ea şi este onestă.

@shutterstock  Recente

sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024 Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie jpg
bărbat în boxeri foto  Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori Aaa atragi dragostea Sursa foto shutterstock 157161779 jpg