Este focar de coronavirus la Antena 1! Vedetele care au fost testate pozitiv pentru COVID-19

1 21122555 1291922697583898 1687973115462102673 o jpg jpeg

Antena 1 a suspendat filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” după ce mai mulţi membri au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19.

Marcel Pavel 

Cântăreţul Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a fost dus cu izoleta, miercuri seară, 17 iunie, la spital. Artistul nu s-a simţit prea bine în ultimele zile şi a făcut testul de depistare a infecţiei cu noul coronavirus. 

Ozana Barabancea 

Cântăreaţa Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi internată la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, informează Hotnews.ro. Aceasta a intrat în contact cu cântăreţul Marcel Pavel. Ozana Barabancea a fost internată în spital joi la prânz, după ce testul pentru Covid-19 a ieşit pozitiv, şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului Matei Balş, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi.

Andrei Ştefănescu 

Prezentatorul tv şi membrul trupei AlbNegru, Andrei Ştefănescu, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi este internat la Institutul Matei Balş. Surse medicale au declarat pentru Gândul că prezentatorul este în prezent asimptomatic şi aşteaptă un al doilea rezultat al testului pentru coronavirus, scrie Capital.ro. Aflarea veştii a venit la scurt timp după ce Ozana Barabancea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, joi, 18 iunie. 

Adriana Trandafir 

Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost confirmată pozitiv la testul pentru Covid-19, scrie Impact.ro. Nu se cunosc mai multe detalii. 

Aurelian Temişan şi Andreea Bălan 

Atât cântăreaţa, în vârstă de 35 de ani, cât şi Aurelian Temişan, în vârstă de 48 de ani, sunt suspecţi că ar avea Covid-19, însă aceştia aşteaptă confirmarea medicilor la testele pe care le-au făcut, potrivit B1.ro. 

Cosmin Seleşi

Vedeta de televiziune Cosmin Seleşi, în vârstă de 42 de ani, a fost suspect că ar fi infectat cu noul coronavirus, de aceea a mers de urgenţă să se testeze. Deşi iniţial fusese confirmat pozitiv, pe surse, acesta a prezentat public rezultatul testului care arată că este negativ, a precizat Impact.ro

Foto: Facebook