Explicaţia unui vis bizar – Ce înseamnă când te visezi însărcinată

1 shutterstock 1259451574 jpg jpeg

Ţi se întâmplă să te vezi însărcinată în vise şi te întrebi ce înseamnă – oare vei rămâne gravidă (din nou) sau este vorba despre altceva? Dacă îţi doreşti să afli cheia unei astfel de închipuiri, o găseşti în cele ce urmează!

Înainte de toate, să ştii că dacă eşti supertiţioasă, visul acesta te va pune pe gânduri sau chiar te va îngrijora. De pildă, se spune că naşterea într-un vis prevesteşte o perioadă dificilă. Adesea este considerată ca un semn al unei poveri greu de suportat.

O sarcină ar putea fi un lucru bun. Poate însemna un nou început sau că vei obţine o avere. Când oamenii se gândesc la sarcină, de obicei este vorba despre crearea unei vieţi. Nu este surprinzător, mulţi interpreţi de vise consideră că există o legătură subconştientă care tinde să ne privească sarcina ca o metaforă a creativităţii.

Pentru multe persoane, a fi însărcinată într-un vis ar putea fi un semn că doreşte să caute un job nou sau să facă ceva creativ.

Visarea unei sarcini ar putea fi şi un semn că te simţi mândra de munca ta. S-ar putea să doreşti ca lumea să observe mai mult rezultatele bune pe care le obţii.

Când visezi pe altcineva însărcinată...

... poate fi un semn că admiri creativitatea persoanei respective. Mai poate însemna că ai o dorinţă de a avea copii sau mai mulţi copii. Oamenii tind să viseze ce vor, deci cu cât te gândeşti mai mult la ceva sau îţi doreşti ceva, cu atât este mai probabil ca acesta să vină în visele tale.

Dacă ai dorit cu disperare să ai un copil, este foarte posibil ca visul să fie doar subconştientul tău care să reflecte această dorinţă. În unele cazuri, poate fi şi un semn de anxietate.

Dacă visezi că eşti o adolescentă însărcinată

În acest caz, sarcina din vis poate fi un semn de ruşine, dacă nu ai un partener sau dacă te afli într-o situaţie în care oamenii te-ar putea judeca pentru că ai un copil. Până la urmă, nimeni nu vrea să fie o mamă adolescentă, de aceea este un semn de ruşine.

Dacă sarcina din vis nu este o veste bună

Acest vis ar putea semnala că simţi că ai o povară asupra ta. De asemenea, s-ar putea să simţi că eşti neliniştită de evenimentele din realitate care te fac să pierzi controlul.

Unele femei susţin că au avut un vis de acest fel atunci când au rămas gravide. Femeile însărcinate au tendinţa de a visa copii sau bebeluşi. Dacă ai încercat să concepi un copil şi te visezi însărcinată, este posibil să-ţi doreşti să faci un test de sarcină.

Nu se ştie de fapt ce înseamnă visele şi, uneori, acestea nu înseamnă cu adevărat nimic. Fiind superstiţioase, visele arată adesea ceva ce nu vedem întotdeauna în viaţa reală, deci, dacă ai visuri despre sarcină şi eşti gravidă, ar putea însemna orice sau nimic.

@shutterstock