FOTO Iubirea nu are limite! O femeie de 51 de ani a ales să fie mamă surogat pentru fiica ei: „Mă simt ca la 30!”

1 102958284 677328899779249 9016313389970363156 n 1 jpg jpeg

Câteodată, viaţa bate filmul! Dovadă este gestul pe care l-a făcut o femeie în vârstă de 51 de ani pentru fiica ei care se lupta cu probleme de infertilitate.

După o lungă perioadă în care s-au confruntat cu probleme de infertilitate, Breanna şi Aaron Lockwood, un cuplu din oraşul Chicago, au acceptat soluţia venită din partea mamei fetei, Julie Loving: aceea de a-şi purta în pântec nepoţica, scrie Oprahmag.com. Practic, a ales să devină mamă surogat pentru fiica ei. 

„Nu voi renunţa până nu voi deveni mamă!”

După luni de zile în care au tot încercat să conceapă un copil, cei doi au mers, până la urmă, la un doctor specializat în endocrinologie reproductivă cărora le-a sugerat să înceapă imediat un tratament de fertilitate. Breanna a avut două avorturi spontane, iar mai târziu a aflat că dezvoltase Sindromul Asherman, o afecţiune uterină care se referă la formarea cicatricilor (adeziunilor) în uter. 

„Ceea ce m-a ajutat foarte mult atunci când mă aflam într-o situaţie de viaţă grea a fost faptul că eram determinată să fac asta. Mi-am propus să devin mamă. Cred că orice femeie care se confruntă cu infertilitatea ar trebui să ştie că există soluţii”, a povestit femeia. 

„Ştiu că pot să fac asta pentru ea”

Costurile pentru a solicita serviciile unei mame surogat sunt foarte mari. Pentru a-i veni cuplului în ajutor, mama Breannei le-a propus celor doi să menţină ea sarcina. Iniţial, fiica ei nu a fost de acord, însă Julie Loving a reuşit să o convingă în cele din urmă să accepte provocarea:

„Am simţit că am fost alături de ea încă de la început. Am fost mereu acolo când i-a fost greu. Ştiam că am o stare de sănătate bună, că am grijă de mine şi că pot să fac asta pentru ea. Oricum, nu mă simt de parcă aş avea 51 de ani, mă simt ca la 30!”, a explicat mama Breannei. 

În ceea ce priveşte controalele de rutină, Julie a trecut cu brio testele psihologice, testul pentru colesterol, de sânge şi multe altele. Doctorul, deşi la început a fost sceptic, ulterior a fost impresionat de întreaga poveste şi de faptul că, din punct de vedere medical, „bunica” e sănătoasă. 

„Fără nicio îndoială şi fără niciun regret, voi face asta. Îmi iubesc atât de mult fiica încât tot ce îmi doresc este să o ajut”, a povestit Julie, de două ori participantă la maratoanele din Boston. 

Acum, Breanna a creat o pagină de Instagram, acolo unde a început să ţină un fel de jurnal cu fotografii. Atât fata, cât şi soţul ei, sunt mult mai entuziasmaţi, mai ales că se întâmplă să fie fericiţi după o lungă perioadă de suferinţă. 

Cuplul vor avea o fetiţă care va fi „înconjurată cu multă iubire şi căldură”.



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg