Leii, fruntaşi în topul celor vaccinaţi. Care sunt zodiile care preferă imunizarea prin vaccin şi nu prin boală

2 shutterstock 2061913439 jpg jpeg

E scris în stele că persoanele născute în zodia Leu sunt mai deschise ideii de vaccin anti-COVID-19, spre deosebire, de exemplu, de cei născuţi în zodia Scorpion. Reprezentanţii sanitari din Utah (SUA) au analizat mai multe date despre cei care au optat pentru vaccinare, luând în considerare şi semnul zodiacal.

Veştile surprinzătoare aduse de analiza oficialilor în sănătate nu sunt legate de medicină şi progresul ştiinţific, ci de anumite coordonate astrologice. Deşi reprezintă puncte de reper importante în întreaga lume, horoscopul şi caracteristicile semnelor zodiacale nu au fost luate prea mult în seamă în contextul pandemic. Însă autorităţile din Utah, scrie theguardian.com, au observat o diferenţă semnificativă în ratele de vaccinare în funcţie de zodie.

Cel puţin, asta au descoperit experţii atunci când au analizat datele a 1,2 milioane de locuitori. Rezultatele au arătat că nativii în Leu ocupă un loc fruntaş în topul cu cele mai multe persoane vaccinate (70%), urmaţi îndeaproape de persoanele născute sub protecţia semnului zodiacal Vărsător (67%).

La polul opus se situează două semne astrale la care este posibil să nu te fi gândit. Unul este semn de Pământ, care nu agrează haosul şi dezordinea, iar altul este semn de Apă, definit ca semn al renaşterii, transformării profunde, morţii şi renaşterii. Vorbim despre zodia Fecioară (50%), care a coborât în top până la penultimul loc, şi de zodia Scorpion(46%), care încheie clasamentul. 

Astrologia „nu e super-ştiinţifică‟?

„Evident, nu este super ştiinţific pentru că vorbim despre astrologie‟, a spus Nicholas Rupp, purtătorul de cuvânt al departamentului de sănătate din Salt Lake, Utah (SUA), spre consternarea fanilor horoscopului de pretutindeni. „Am făcut calculele foarte repede‟, a declarat Rupp, care a dezvăluit că ideea studiului a venit după ce o persoană de la departamentul de informatică a făcut o glumă despre analiza ratelor de vaccinare după semnul zodiacal.

„Ne-am gândit că putem folosi asta pentru a continua conversaţia despre vaccinare, în perioada în care există atât de multe mesaje obositoare pe această temă. Oamenii s-au săturat să audă despre asta. Aşa că [am spus] să facem o schimbare‟, a continuat expertul.

Rupp, care nu a ştiut prea multe despre semnele stelare până la analiză, a fost surprins să vadă reacţiilor oamenilor. „Am aflat că nu este surprinzător faptul că Scorpionii sunt în partea de jos, deoarece au tendinţa de a fi neîncrezători. Ei tind să fie foarte privaţi‟, a spus el, adăugând: „Acum învăţ totul despre astrologie şi este foarte distractiv‟.

„Vreau să le mulţumesc Leilor şi să-i felicit pentru că sunt în vârf; ei au ştiut întotdeauna că acolo le este locul... dar n-aş vrea să se odihnească pe lauri: 70% nu înseamnă 100%.... Scorpionilor, vreau să le spun că cheia lor pentru a deţine controlul şi a-şi continua dominaţia, un fel de latură mai întunecată a zodiei, este să iasă în afară şi să fie influenţi. Iar vaccinarea este cheia acestei influenţe‟, a încheiat expertul în sănătate.

.@shutterstock, theguardian.com



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg