Partenerele lui James Bond, catalogate drept „glume sexiste”. De ce nu-şi mai doresc încă un rol în filmul agentului 007

1 james bond si miss caruso jpg jpeg

Scenariul în care relaţiile scurte şi moartea provocată imediat după ce şi-au consumat amorul cu celebrul spion le-a lăsat un gust amar partenerelor care au stat la braţul lui James Bond.

Gemma Arterton a mărturisit că nu-şi mai doreşte vreun rol în filmul agentului 007. Acum mai bine de 10 ani, actriţa (34 ani) stătea la braţul lui Daniel Craig (James Bond) în pelicula cinematografică „Quantum of Solace” (2008). Gemma, deşi este recunoscătoare pentru rolul lui Strawberry Fields, fiind un personaj amuzant şi drăgălaş, aceasta a declarat că: 

„Ştii, nu l-am mai văzut de mulţi ani, aşa că nu-mi amintesc cu adevărat ce se întâmplă acolo sau ce am făcut, dar ştiu că nu aş mai alege un rol ca acesta acum. Personajul meu nu prea avea ce să facă  şi nici nu avea o poveste de fundal. Femeile care urcă în camera lui de hotel şi fac dragoste, apoi mor într-un mod îngrozitor? Nu, nu voi mai fi eu aceea”, a recunoscut actriţa pentru The Telegraph. În 2018, Gemma şi-a imaginat o poveste diferită în cartea „Feministele nu poartă roz… şi alte mituri”. 

„Am apărut într-o scenă în care James Bond - interpretat de gentlemanul Roger Moore - îmi dezbracă rochia cu un ceas neobişnuit. Rochia a fost o creaţie absurdă, cu un sutien căptuşit care mi-a făcut un bust mai mare, iar fermoarul nu s-a deschis. Aşa că trei oameni, doi dintre ei bărbaţi, au dispărut în spate pentru a-l smulge. Să mă gândesc dacă asta a fost sau nu demn? Desigur că nu! Încă mai râd când îmi aduc aminte”, a explicat actriţa pentru Daily Mail

Bond a început ca o fantezie, dar, prin exces, a devenit parodie. Vremurile au evoluat, dar scenariul pentru filmele Bond nu. „În secolul XXI, maxilarul agentului 007 i-ar fi fost rupt de prima femeie pe care ar ademeni-o în pat. El nu poate închega relaţii, aşa că îşi manifestă trauma prin dependenţă de sex, cauzată de faptul că este orfan”, a fost de părere jurnalista şi scriitoarea de origine britanică Tanya Gold. 

În noiembrie anul acesta, va apărea în cinematografe cel de-al 25-lea film de lungmetraj, din seria James Bond, numit „No time to Die”. Daniel Craig (52 ani) va interpreta pentru a cincea oară rolul agentului 007. 

FOTO jamesbond007.net / telegraph.co.ukUrsula Andress Pinterest.com Recente

Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024 Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie jpg
bărbat în boxeri foto  Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori Aaa atragi dragostea Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Cadou neinspirat jpg
Depresia post nuntă jpg