3 modalităţi prin care înveţi să comunici mai bine cu partenerul!

cuplu 1 jpeg

Comunicarea este cea mai importantă într-o relaţie. Tocmai de aceea, trebuie să te asiguri că nu există probleme din acest punct de vedere şi că totul merge ca pe roate. De ce ar trebui să ţii cont atunci când comunici cu partenerul?

1.Sinceritate şi loialitate

Este important să ai o relaţie bazată pe sinceritate. În general, primeşti ceea ce oferi. O relaţie se construieşte doar pe o fundaţie solidă. Asigură-te că îţi doreşti cu adevărat să aveţi un viitor împreună şi oferă-i loialitatea ta, până la capăt. Spune-i ceea ce gândeşti, comunică deschis şi vei vedea că aceasta este cheia unei relaţii sănătoase şi de durată.

2.Ai grijă la tonul vocii tale

Într-o discuţie, este foarte important modul în care îţi comunici gândurile. Tonul este esenţial. Evită să ridici tonul, atunci când îţi expui punctul de vedere. Nu este o modalitate prin care vei reuşi să te impui, din contră. Ceea ce ai de spus nu o să fie înţeles şi toată discuţia se va duce într-o cu totul altă direcţie.

3.Ai grijă cum te exprimi în mesaje

Exprimarea în scris poate duce la multe interpretări. Tocmai de aceea, este bine să fii atentă şi să te gândeşti de două ori înainte să trimiţi un mesaj. Altfel, veţi risca să ajungeţi la o ceartă fără rost.

Este important să comunici cu partenerul dar şi mai important este modul în care o faci. Trebuie să fii deschis şi să te implici în relaţia ta. Doar în acest mod veţi putea construi ceva frumos şi durabil.