3 motive ca să nu locuiţi împreună

1 85209 original jpg jpeg

Când vă mutaţi împreună, totul se schimbă şi cunoaşterea are loc la un alt nivel. Abia atunci ies la iveală o serie de surprize. Unele plăcute, altele mai puţin. De asemenea, există şi compromisuri, cu privire la noua locuinţă. Şi, pentru că suntem conştienţi de faptul că fiecare relaţie funcţionează după un alt tipar şi are acele mici detalii care o fac unică şi deosebită, ideal este ca tu să alegi varianta care vi se potriveşte cel mai bine şi care vă asigură armonia.

1.Misterul înlocuieşte rutina

Atunci când nu vă petreceţi tot timpul împreună, aveţi mereu ceva nou să descoperiţi şi dorinţa dintre voi nu o să fie înlocuită cu obişnuinţa. Rutina nu va bate la uşă, aşa cum o face în multe relaţii. Parcă şi planurile voastre vor fi făcute cu mai mult entuziasm. O simplă cină poate căpăta alte proporţii în mintea voastră: entuziasm, bucurie, emoţie. Pe de altă parte, când locuieşti împreună cu partenerul, începi să cunoşti atât de bine obiceiurile lui, încât misterul nu mai este prezent. Uşor uşor, farmecul poate să dispară. Nu-i aşa?

2.Fără certuri, nemulţumiri şi critică

Locuitul împreună aduce cu sine o serie de discuţii, deoarece fiecare a adus cu el, pe lângă bagaje, o serie de obişnuinţe şi tabieturi. Ideal este să ajungeţi la un punct comun şi să vă acceptaţi obiceiurile. Însă, sunt cazuri în care, fiecare va gândi că are dreptate şi că varianta lui este cea corectă şi se va ajunge la inevitabilele discuţii în contradictoriu. Atunci când este vorba despre două firi puternice, încăpăţânarea nu are hotar. Dacă fiecare are casa lui, problemele de acest tip nu îşi vor face apariţia şi armonia nu va fi spulberată. Fiecare va trăi după bunul plac. De ce să existe discuţii care să umbrească unele zile?

3.Timp pentru voi

Timpul pe care îl petrece fiecare, singur, este extrem de important, atât pentru tine, cât şi pentru relaţie. Fiecare om are nevoie de un timp al lui, în care să mediteze, să se relaxeze, să se regăsească, să se simtă liber. Pentru că da, o relaţie presupune şi libertate. De asemenea, este important să menţineţi relaţiile cu cei dragi: familie, prieteni; pe scurt, să aveţi timp pentru voi, pe care să îl fructificaţi după cum simţiţi.

Locuind separat, veţi avea acest timp şi ulterior, vă veţi raporta unul la celalalt cu o altă stare de spirit: relaxaţi, binedispuşi, deschişi. Concret, veţi lua decizii cu mintea limpede, veţi face planuri cu entuziasm şi veţi face faţă provocărilor vieţii cu o altă atitudine. Puţină libertate este binevenită, nu-i aşa?