4 parfumuri care atrag bărbaţii

1 66225 original jpg jpeg

Se pare că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână, aşadar este important să ştii care arome pot excita orice bărbat. Iată care sunt cele 4 parfumuri care atrag bărbaţii ca un magnet!

Mirosul de ciocolată

Se ştie deja că ciocolata este un puternic afrodiziac,însă şi mirosul ei are proprietatea de a răscoli cele mai primitive simţuri. Nu este cazul să-ţi cumperi un parfum care să miroasă doar a ciocolată,ci poţi folosi o combinaţie de parfumuri,în care să se regăsească şi cel al ciocolatei. La fel de atractiv pentru unii bărbaţi este şi aroma suavă a vaniliei.

Aromele fructate

În general bărbaţii găsesc aromele culinare apetisante,dar pentru mâncat şi nu pentru  a le trezi instictele. Însă cu fructele,în special aromele citricelor lucrurile stau diferit. Bărbaţii găsesc aceste arome revigorante,însă mirosul acestora nu trebuie să fie foarte dulce,cu feminin.

Parfumul floral

O aromă florală subtilă îţi poate face iubitul să-şi dorească să petreacă cât mai mult timp în pat cu tine. Şi în acest caz aromele nu trebuie să fie foarte dulci şi în nici într-un caz nu alege parfumuricare conţin prea multe arome florale,deoarece parfumul va fi persistent şi înţepător.

Mirosul de lemn de santal

Bărbaţii îl văd ca pe un parfum romantic,sexy şi discret. Nu e de mirare că de fiecare dată când îl foloseşti bărbaţii întorc capul după tine pe stradă,iar iubitul tău se grăbeşte să ajungă acasă. Şi parfumurile care conţin scorţişoară se numără printre cele care pot să excite orice bărbat.