5 întrebări pe care partenerul evită să ţi le adreseze

1 77981 original jpg jpeg

O relaţie se bazează pe comunicare. Dacă partenerul tău e timid şi introvertit, lucrurile frumoase se pot schimba peste noapte. De multe ori, poate el şi-ar dori să discute anumite subiecte cu tine, însă îi este ruşine şi teamă de ceea ce vei crede despre el. Află câteva din întrebările pe care unii bărbaţi evită să le adreseze iubitelor lor.

Te satisfac în pat?

Nevoile sexuale nu ar trebui să fie un subiect tabu, indiferent dacă vă întâlniţi doar de câteva luni sau de ani întregi. E nevoie să discutaţi despre dorinţele voastre şi să spuneţi clar ce vă place şi ce nu când vine vorba de amor. De multe ori, bărbatul nu vrea să îţi adreseze această întrebare, deoarece îi este teamă de răspunsul tău, mai ales dacă este o fire mai sensibilă sau nu are o stimă de sine crescută. Dacă îi arăţi că nu eşti mulţumită, s-ar putea să îi produci un blocaj sexual care cu greu poate fi depăşit.

Sunt mai bun decât fostul?

O altă întrebare ciudată este cea referitoare la trecutul amoros. Când eşti într-o relaţie, să vorbeşti despre foştii şi fostele nu este un lucru tocmai plăcut, mai ales pentru bărbaţi, care sunt mai posesivi din fire decât femeile. Un bărbat nu va suporta să ştie că a existat altul mai bun înaintea lui sau că încă te mai gândeşti la el. De aceea, se va feri să îţi adreseze întrebări legate de trecutul tău amoros.

M-ai înşelat vreodată?

Când vine vorba de trădare, niciun partener nu se poate ascunde. Nici măcar cei care se pricep la minţit. Ai crede că e o întrebare capcană, când de fapt, un bărbat vrea să afle dacă tu îl iubeşti sau ai preferat să îţi împarţi viaţa şi cu alte persoane. Pe cei mai geloşi dintre ei, această întrebare îi va urmări toată viaţa, mai ales dacă evită să ţi-o adreseze.

De ce rămâi mereu fără bani?

Banii se regăsesc şi ei pe lista subiectelor dificile, mai ales dacă vine vorba de gestionarea lor într-un cuplu. De regulă, femeile îşi doresc să fie independente, însă unele dintre ele ajung să apeleze la partener. Din iubire, respect şi admiraţie, un bărbat potent financiar va oferi femeii de lângă el tot ce are nevoie, însă nu va îndrăzni să o şi întrebe de ce nu încearcă măcar să se finanţeze singură.

Ce lucruri ai vrea să schimbi la mine?

Din start, persoanele nu pot fi schimbate, orice ar fi. Nimeni nu e perfect.  Când vrei să îl schimbi pe cel de lângă tine, înseamnă că nu îl mai placi sau nu mai eşti mulţumită de el. Unde mai pui că bărbaţilor nici nu le place să li se impună anumite lucruri? De aceea, să nu fii uimită dacă partenerul tău nu te va întreba niciodată ce îţi doreşti să schimbi la el.