5 lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac

1 83772 original jpg jpeg

Pentru a avea o relaţie frumoasă trebuie să munceşti zilnic la ea, aşa că nu strică să ţii cont şi de următoarele sfaturi. Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viaţă sunt cele care contează cel mai mult.

1. Lasă trecutul în trecut

Închide uşa relaţiilor din trecut. Este foarte important să începi o relaţie nouă de la zero. În caz contrar, va fi imposibil să fii 100% cu partenerul actual. Şi nu încerca să-ţi compari partenerul cu fostul. 

2. Fericirea începe cu tine

Fericirea nu înseamnă sa faci ceva, să realizezi sau să deţii ceva. Nici lucrurile la modă, nici banii nu te vor face fericită, până când nu vei alege pentru tine să fii fericit(ă). 

3. Comunicare şi încredere

Ar trebui să poţi discuta cu partenerul toate problemele care te interesează, indiferent dacă se referă la s*x, planurile de viitor sau la temerile tale. Şi este foarte importantă încrederea. Trebuie nu doar să ai încredere în partenerul tău, dar şi să fii demnă de încrederea lui. 

4. Există ”Eu” şi există ”Noi”

Nu eşti doar soţia/soţul cuiva, tu ai propria individualitate. Este important să-ţi permiţi uneori să faci ceva pentru tine. Cu toate acestea, ar trebui să aveţi ocupaţii comune. Găsiţi acest echilibru între “eu” şi “noi”. 

5. Relaţia întotdeauna trebuie să fie pe primul loc

Căsătoria este cea mai puternică legătură dintre două persoane. Copiii cresc şi pleacă de lângă părinţi, prietenii apar şi dispar. De aceea, pentru tine în primul rând ar trebui să fie căsnicia, partenerul. 

Sursă: relaţii.net