5 poziţii de sex pentru femeile însărcinate

1 72974 original jpg jpeg

Sarcina nu trebuie să te împiedice să faci sex, din contra. În primul rând, profită de faptul că nu mai ai nevoie de metode contraceptive, apoi, în multe cazuri, nivelul hormonal al femeilor este la cote maxime, aşa că apetitul sexual poate fi foarte crescut.

1. Misionarul,faţă în faţă

În al doilea şi al treilea trimestru de sarcină nu eşti foarte flexibilă,aşa că majoritatea poziţiilor vor deriva din celebra „misionarul“. Pune o pernă sub cap şi sub spate şi aşează-te pe o parte,faţă în faţă cu partenerul. Partea superioară a corpului va fi suficient de distanţată,încât să nu striviţi burtica,în timp ce picioarele le împleticiţi.

2. Doggy style

În timpul sarcinii vei deveni foarte familiară cu această poziţie,deoarece este una dintre cele mai comode pentru tine şi burtica ta. Mutaţi acţiunea în sufragerie,pe canapea,în timp ce el stă în picioare,penetrând pe la spate.

Citeşte şi:Ai părul lung? Poziţii de sex fantastic în care pleata nu te încurcă

3. Linguriţa

În al treilea trimestru,aceasta va fi poziţia pe care o veţi alege cel mai des,asta deoarece burtica va sta în calea planurilor voastre. Iubitul poate stimula clitorisul,în timp ce penetrează pe la spate.

4. Întinsă pe spate

Sprijină-te pe o grămadă de perne,pentru a nu avea dureri de spate. Stai aproape în poziţia şezut,cu picioarele larg depărtate. Partenerul va sta în faţa ta,fie în genunchi,fie la marginea patului,în picioare,dacă are poziţie bună.

Citeşte şi:Dacă nu ai trecut prin cele 7 etape,nu este dragoste adevărată

5. Mama urs

Lasă-te condusă de instinctele animalice,cât timp situaţia îţi mai permite. Dacă vrei să ţipi,ţipă (după ce naşti îţi va fi imposibil să te mai manifeşti vocal,doar nu vrei să vă audă copilul). Adoptaţi o poziţie comodă,gen doggy style inversă,şi sprijină-ţi posteriorul în poala sa,pentru o penetrare profundă şi una dintre cele mai intime conexiuni.