5 secrete ca să-i stârneşti pasiunea

1 73320 original jpg jpeg

Te-ai îndrăgostit şi vrei să aprinzi flacăra pasiunii în inima alesului? Iată câteva trucuri care te ajută în acest demers!

Dă-i impresia că el are iniţiativa

Nu fă primii paşi pentru a te apropia de el,într-un mod ostentativ. Nu-l invita direct la cină sau la cinema. Alesul tău trebuie să aibă impresia că el este cel care are iniţiativa,şi nu invers. Fă o strategie înainte de trece la acţiune. Încearcă să nu-ţi pierzi capul în vâltoarea dragostei şi să priveşti lucrurile cu oarecare detaşare.

Alege timpul potrivit

Vrăjeşte-l cu farmecul tău,dar lasă-i timp ca să fie vrăjit. Vei şti,cu siguranţă,când a venit momentul să-i declari dragostea ta. Un moment neaşteptat din viaţa persoanei iubite – un succes neaşteptat,o reuşită artistică sau personală,când mintea este eliberată de griji şi imaginează în culori optimiste viitorul ar putea fi un astfel de moment-cheie.

Caută locul potrivit

Ca să-ţi deschizi inima,găseşte locul potrivit. Un loc nu lipsit de solemnitate,dedicat dragostei,încrederii reciproce:o biserică,o catedrală pe care v-aţi propus s-o vizitaţi,casa bunicilor.  

Nu-i spune prea des „te iubesc“

Evită să-l bombardezi cu „te iubesc”-uri,asta poate să declanşeze o reacţie de rezistenţă,ba chiar de respingere. Chiar aţi trecut deja la faza „relaţii intime“,aşteaptă momentul potrivit pentru a-ţi declara flacăra pasiunii.

Dar,când vine clipa ... afirmă-ţi pasiunea sus şi tare

Când crezi că ai aprins flacăra şi în inima lui,nu mai ezita să-ţi afirmi dragostea sus şi tare. La propriu! Dacă alesul tău reacţionează pozitiv,e semn că strategia ta a dat roade. Dar,dacă au trecut 3 luni şi iubitul tău are reacţii slabe la tentativele tale de seducţie,e semn că trebuie să-ţi cauţi prinţul fermecător în altă parte.

Citeşte şi:

Tu,el şi ea... Ce e de făcut

Aşa îţi dai seama dacă te minte sau nu