5 semne că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt

1 78217 original jpg jpeg

Uneori, compatibilitatea dintre tine şi partener poate fi regăsită în momentele în care te aştepţi mai puţin. Iată 5 semne care îţi dovedesc în realitate că sunteţi suflete-pereche şi că aveţi o relaţie perfectă.

Senzaţia de deja-vu

Mergi pentru prima dată într-un loc necunoscut şi simţi că ai mai fost acolo? Aşa se întâmplă şi în relaţii. Când îţi întâlneşti sufletul-pereche, este ca şi cum simţi că l-ai mai văzut şi că îl cunoşti de o viaţă întreagă.

Ştii deja ce vrea să spună

Dacă ţi se întâmplă să ştii exact ce gândeşte partenerul tău, ba chiar să îi termini fraza înainte să îşi găsească el cuvintele, înseamnă că sunteţi predestinaţi pentru a fi împreună. Nimic nu e mai frumos decât atunci când îi ghiceşti gândurile persoanei iubite şi simţi că rezonezi în totalitate cu aceasta.

Senzaţia de fluturi în stomac persistă

Se spune că atunci când te îndrăgosteşti, mai ales la prima vedere, ai fluturi în stomac, o senzaţie plăcută de emoţie şi sentimente frumoase. Ei bine, acea senzaţie nu ar trebui să dispară cu timpul, ci din contră, să persiste cât mai mult. Dacă partenerul tău îţi trezeşte fiori de fiecare dată când îl întâlneşti şi, pe deasupra, sentimentul e reciproc, înseamnă că povestea voastră va avea un final fericit.

Aveţi o poveste frumoasă

Când sunteţi cu prietenii, toţi vor să ştie care e secretul unei relaţii fericite şi cum a început totul. Dacă vă face plăcere să povestiţi împreună cum v-aţi îndrăgostit unul de celălalt şi să rememoraţi clipele din trecut, înseamnă că sunteţi un cuplu puternic şi de neseparat. Cu siguranţă vă gândiţi cum le veţi povesti copiilor şi nepoţilor aceleaşi întâmplări care v-au adus împreună...

Privirea spune totul

Poate ai auzit prin filme că modul în care se privesc doi îndrăgostiţi unul pe altul poate spune multe despre iubirea lor. Ei bine, acest lucru e cât se poate de adevărat, căci o privire caldă poartă cu sine dragostea, un sentiment pur şi care nu poate fi egalat. Dacă tu şi iubitul tău obişnuiţi să vă priviţi cu ochi visători şi plini de tandreţe, e încă o dovadă clară a faptului că nimeni şi nimic nu vă poate fura romantismul.