5 tehnici sigure prin care îi trezeşti simţurile

1 73837 original jpg jpeg

Nu mai ştii ce să faci să îl stârneşti în domitor? Rutina s-a instalat şi în relaţia voastră intimă? Avem soluţii şi pentru această problemă!

Acum,cu meciurile de fotbal,este şi mai greu să-l dezlipeşti din faţa televizorului sau a pc-ului şi să-l convingi să faceţi sex,cea mi bună partidă din câte aţi avut. Crezi că e imposibil? Te vom convinge că sunt soluţii pe care le poţi pune şi tu în practică. Probabil vei ieşi din zona de confort,dar cu siguranţă amândoi veţi fi mulţumiţi la final.

Fă-i masaj cu uleiuri aromatice

Gândeşte un plan de cucerire,amenajând un decor cu lumânări parfumate,uleiuri afrodisiace şi loţiuni de masaj. Alege arome care îi încântă simţurile,cum ar fi ulei cu floarea pasiunii sau,dacă îi place,cu miros vanilat ori de ylang-ylang.

Ori află ce arome îl relaxează şi îi dezmorţeşte apetitul pentru sex. Poate preferă mireasma de lemn de santal sau de cidru. Indiferent de aromă,nu rata masajul cu uleiuri esenţiale,care trebuie să fie lent,seducător şi fiecare colţ de piele să fie atins.

Citeşte-i câteva pagini dintr-un roman erotic

Hrăneşte-i imaginaţia cu literatură erotică,cum sunt Decameronul – Giovanni Boccaccio,Kamasutra sau Luni de Fiere – Pascal Bruckner. Uneori,cuvintele scrise explicit au impact mai mare asupra psihicului chiar şi decât clipurile video. Orgasmul minţii influenţează starea de bine şi creşte libidoul şi dorinţa de performanţă în aşternuturi.

Inventează jocuri neastâmpărate

În timpul unui act sexual intens,încearcă să afli ce dorinţe arzătoare are,dar pe care le ţine ascunse de jenă sau,pur şi simplu,pentru că tu i-ai lăsat impresia că activitatea în pat trebuie să fie limitată.

După ce îţi oferă câteva indicii,inventaţi împreună altfel de jocuri,care să vă ajute să puneţi în aplicare treptat dorinele voastre sexuale. Există o mulţime de jocuri online care pot stimula mintea şi imaginaţia.

Fiţi actorii din fanteziile voastre

După ce ai descoperit care sunt cele mai neastâmpărate fantezii intime,condimentaţi atmosfera în dormitor jucând roluri pentru care aveţi nevoie de costumaţii. Cele mai des utilizate sunt cele de marinar,asistentă,profesoară,studentă,poliţist,dar imaginaţia voastră este infinită şi puteţi inventa tot felul de roluri care să vă ajute să ieşi din impas. Plictiseala în cuplu este o etapă peste care este aproape imposibil să nu o depăşeşti,dacă vreţi ambii parteneri.

Alege-ţi o lenjerie provocatoare

Stilul acesta de lenjerie nu se va demoda niciodată şi găseşti tot felul de modele în noile colecţii ale marilor designeri de modă. Puneţi în valoare atuurile feminine purtând lenjerie cât mai provocatoare,care să dezvăluie părţi importante ale trupului tău,dar să nu arate chiar tot.

Deşi îţi ştie corpul din cap până la unghia mică de la picior,joacă-te cu imaginaţia lui şi fă-l să te dorească aşa cum a făcut-o prima dată când aţi făcut dragoste. Partea excelentă de acum este că nu mai aveţi temeri şi emoţii ca la început,pentru că vă ştiţi trupurile,vi le-aţi acceptat şi iubit,iar acum tot ce trebuie să faceţi este să vă doriţi să le redescoperiţi.Recente

fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg