5 trucuri care îţi stimulează apetitul sexual

1 82036 original jpg jpeg

Dacă nu ştii cum să mai condimentezi atmosfera din dormitor, poate ar fi bine să ţii cont şi de câteva trucuri care te pot ajuta să ai o viaţă sexuală mai bună. Află care sunt cele mai bune şi de durată!

Atinge-ţi partenerul mai des

Nu poţi avea o partidă de sex reuşită dacă nu lucrezi la un preludiu de calitate. Îmbrăţişează-ţi partenerul, mângâie-l şi atinge-l chiar şi în zonele intime ori de câte ori ai ocazia. În acest fel, vei stimula părţile erogene şi te vei simţi şi mai apropiată de el. Contactul fizic este deosebit de important când vine vorba de sex, aşa că nu îl neglija şi nici nu te grăbi.

Schimbă camera

Ce ai spune dacă ţi-ai trimite copiii într-o excursie şi i-ai propune partenerului tău să faceţi dragoste într-un loc diferit? Nu trebuie neapărat să plecaţi şi voi într-o călătorie, ci vă puteţi muta în camera copiilor, în bucătărie, în baie sau, de ce nu, chiar pe canapeaua din living. Nu numai că va fi mult mai incitant, dar vă va determina să experimentaţi lucruri noi.

Bea mai mult

Se spune că unul sau două pahare de vin sunt suficiente pentru a anima spiritele în dormitor. Totuşi, dacă eşti o fire mai emotivă sau pudică şi simţi că ai nevoie de mai mult, poţi bea atât cât simţi nevoia, fără ca nimeni să te blameze. În fond, eşti liberă să îţi faci de cap cât timp eşti cu omul pe care îl iubeşti.

Creează un playlist romantic

Sexul nu va merge la fel de bine dacă nu există şi muzica potrivită pe fundal. Pentru a nu avea bătăi de cap, creează în timpul liber un playlist romantic, pe care să îl ai la îndemână ori de câte ori lucrurile se „aprind“ în cuplu. Orientează-te către piese de chill out şi sex lounge.

Reinterpretează o scenă din film

Dacă ai văzut un film romantic şi ţi-a rămas în minte, e clar că trebuie să reinterpretezi scena cu partenerul tău. Asigură-te că porţi cea mai sexy lenjerie intimă şi că ai toate trucurile de seducţie la tine. Fii actriţă în propriul tău film şi creează-ţi fanteziile pas cu pas! Asta cu siguranţă îl va incita pe partener!