6 semne clare ale chimiei dintre doi oameni

1 79243 original jpg jpeg

Compatibilitatea dintre două persoane depinde enorm de chimia pe care o au la prima vedere. Dacă aceştia nu rezonează încă de la început, relaţia este compromisă. Modificările hormonilor şi declanşarea neurotransmiţătorilor apar datorită chimiei şi este primul pas prin care poţi să îţi dai seama dacă partenerii vor rămâne sau nu împreună.

Interese comune

Se spune că opuşii se atrag, însă trebuie să existe şi câteva lucruri în comun pentru ca o relaţie să funcţioneze. Interesele asemănătoare vă vor ajuta să vorbiţi mai des şi să vă apropiaţi din ce în ce mai mult. Cu cât punctele în comun sunt mai puţine, cu atât riscaţi să vă îndepărtaţi unul de celălalt.

Înţelegerea sarcasmului

Sarcasmul ţine lucrurile într-o conversaţie. Însă acesta este apreciat numai atunci când ambii parteneri îi înţeleg contextul şi abordarea. Cunoştinţele şi plăcerile fiecăruia sunt diferite, la fel şi doza de sarcasm.

Cunoaşterea detaliilor

Când doi oameni se plac cu adevărat, încep să observe micile detalii dintre ei. Aceste lucruri mici şi aparent neînsemnate pot să însemne enorm pentru fiecare dintre ei, aşa că este important ca aceastea să fie ştiute pe de rost. Atunci îţi dai seama că cineva la care ţii te iubeşte cu adevărat şi îţi arată că îi pasă de tine.

Puterea de a fi constant

O chimie perfectă între două persoane nu poate exista fără o constanţă în faptele de zi cu zi. Ei trebuie să fie la fel de iubitori, la fel de răbdători şi cu o dorinţă continuă de a evolua pe plan afectiv.

Contact fizic

Pentru a vă simţi confortabil unul cu celălalt, este nevoie de o anumită apropiere fizică. Aceasta poate avea loc treptat şi se poate dezvolta în timp. Gesturile tandre pot fi iniţiate de oricare din partenerii cuplului, însă importantă este şi reacţia pozitivă din partea celuilalt.

Respect reciproc

Pentru un echilibru în relaţie, trebuie să existe un respect reciproc, chiar şi la prima întâlnire. Niciun cuplu nu este fericit dacă ambii parteneri nu se respectă reciproc.