7 lucruri ciudate pe care le faci din dragoste

1 66219 original jpg jpeg

Suntem ciudate atunci când vine vorba de dragoste. Trucul pentru a găsi dragostea este că trebuie să cauţi parteneri care nu vor tolera doar ciudăţenia noastră, ci ne vor iubi pentru asta.

Din fericire,multe lucruri ciudate pe care oamenii le fac sunt complete şi total adorabile. Este important pentru ofemeiesă găsească un bărbat care să o iubească pentru felul în care se comportă,poate copilăreşte câteodată. Şi în timp ce este adevărat că toată lumea este diferită,există câteva lucruri ciudate pe care fetele le fac fără niciun motiv,şi pe care băieţii le iubesc.

Iată care sunt aceste lucruri:

1. Modul în care dormi

Dacă partenerul te iubeşte,se bucură de tine,din când în când,stă şi te priveşte în timp ce dormi. Dacă se întâmplă să se trezească mai repede,va sta şi se va uita cum dormi,şi dacă te vei trezi,ca să nu-ţi dai seama,îţi va zâmbi. S-ar putea să arate ciudat,dar lui îi place

2. Felul în care eşti dispusă să recunoşti că te înşeli

El ştie că ai greşit. Tu ştii că ai greşit,amândoi ştiţi că te înşeli în privinţa acelui lucru. Dar tu nu vei recunoaşte. În schimb,ai de gând să argumentezi şi să susţii ceea ce ai spus. Până la urmă va renunţa şi îţi va permite să ai parte de victorie. Femeia are întotdeauna dreptate,am dreptate? Fiecare bărbat iubeşte o femeie cu un foc în interiorul ei. 

3. Modul în care te sperii

Uneori frica este raţională,şi,uneori,este complet iraţională. Dar e fascinant că cineva poate fi atât de puternică atunci când vine vorba de lucruri mari în viaţă şi atât de speriată atunci când vine vorba de lucrurile mici,cum sunt păianjenii şi rozătoarele. Şi,practic tot ceea ce este înfiorător. El e fericit fiind cel care omoară păianjenul pentru tine. Îi place că ţi-e frică de unele lucruri,pentru că asta îi permite să-şi intensifice iubirea şi să fie puternic pentru tine. Acest lucru permite ca el să fie protector şi,îi place sentimentulcă ai nevoie de el.  

4. Cum te uiţi după ce îi ia prea mult timp să se pregătească

El a intrat în baie acum două ore,şi a ieşit după mult timp. Ştii că eşti în întârziere deja,şi ştii că va mai trebui să întârzii încă jumătate de oră. Tu te enervezi,te întrebi de ce îi ia atâta timp ca să se pregătească. Prin acestre lucruri el te găseşte întotdeauna mai frumoasă,şi ştie că nu va fi în stare să-şi ia ochii de la tine toată noaptea. 

5. Lucrurile ciudate pe care le faci,dar tu nu-ţi dai seama că sunt ciudate

Acesta poate fi modul în care te îmbraci. Acesta poate fi modul în care bei cafeaua,cum organizezi pixurile sau lucrurile. El nu şi-a pus numai comportamentul tău uneori nevrotică,dar de fapt,el se bucură. Asta e într-adevăr cel mai bun mod de a şti dacă ai găsit partenerul potrivit pentru tine. 

6. Că îţi este mereu frig

Am înţeles,eşti friguroasă,îţi este mereu frig. Fie că este vorba de un pulover pe gât,atunci când te vede va sta în poala ta în timp ce vizionaţi un film sau în timp ce stai ghemotoc lângă el,în timp ce încerci să adormi,este un lucru care îi place. Lui nu-i place sentimentul de sufocare,dar iubeşte ceea ce are lângă el.   

7. Când eşti timidă sau agresivă

Îl surprinde de fiecare dată când te înroşeşti sau îţi este ruşine de ceva. Şi,pentru a fi complet sincer,îi plac surprizele. Îi place când îl surprinzi. Dacă te vede intrigată de un lucru,el consideră că este un lucru frumos,care te face mai frumoasă. Acest lucru îi place. Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg