7 moduri surprinzătoare de a cuceri bărbaţii

1 65651 original jpg jpeg

Un bust frumos într-un decolteu generos, capacitatea de a purta o conversaţie inteligentă sau disponibilitatea de a petrece noaptea cu el, toate sunt modalităţi de a capta atenţia unui bărbat. Dar e oarecum evident. De aceea este momentul să descoperi ce altceva stârneşte interesul masculilor.

O femeie cu o şurubelniţă în mână

O femeie capabilă să îşi repare singură dulapul este considerată foarte sexy de către bărbaţi. Dacă ai reuşit să îţi asamblezi singură mobila din dormitor primeşti puncte bonus. Se pare că nimic nu este mai fierbinte,decât o tânără cu un burghiu,un fierăstrău sau o şurubelniţă în mână.

Cele care gătesc cotlet de porc

Bine,poate nu găteşti neapărat cotlet de porc şi nu musai pentru el. Dar dacă îi povesteşti despre cât de bine ştii să prepari friptură de vită sau de porc sau de miel,e posibil să îşi dorească să guste şi el din preparatele tale.

Faci yoga? Eşti femeia ideală!

Chiar dacă el nu face yoga şi nu crede că acestea sunt exerciţii reale de fitness,ştiind cât eşti de flexibilă,bărbatul se va gândi imediat la toate nebuniile pe care le poate încerca cu tine în dormitor.

Şoferiţele bune

Sigur că nu vorbim despre acel gen de condus extrem de preventiv,cam cum ar conduce mama. Nu,bărbaţii adoră să vadă o femeie care conduce rapid şi agresiv,dar care se descurcă de minune să se strecoare în trafic fără a face probleme celorlalţi şoferi.  

Femeile care poartă lenjerie din bumbac alb

Nu este cazul să porţi lenjerie albă în fiecare zi,pentru că atunci strălucirea de fecioară devine prea banală,dar la ocazii speciale va fi o surpriză plăcută pentru ei. 

Cele care ştiu diferenţa dintre whisky şi scotch

Poţi explica diferenţa dintre bourbon,whisky şi scotch? Nu este deloc important dacă şi consumi aceste băuturi,deşi ar fi interesant să preferi o anumită tărie,eventual pe cea mai de calitate. Iar dacă mai ai şi un mini bar cu tot soiul de băuturi în camera de zi,cu siguranţă i-ai captat atenţia.

Femeile care nu poartă un sutien

Nu trebuie să se şi vadă sânii,este de ajuns ca ei să se ghicească prin materialul subţire al bluzei. Dacă în încăpere mai este şi răcoare,iar sfârcurile sunt întărite,poţi fi sigură că bărbatul de lângă tine este cucerit complet. Şi nici nu e de mirare.