7 semne că iubitul tău încearcă să te manipuleze emoţional

1 70197 original jpg jpeg

Cum recunoşti un bărbat căruia îi place să abuzeze femeile emoţional? Probabil când vine la prima întâlnire nu poartă cu el o pancartă pe care scrie că este un abuzator. Descoperă cum îţi poţi da seama de adevărata lui faţă, înainte să te rănească.

1. Arată lipsă de respect

Nu toţi bărbaţii abuzivi emoţional arăta o lipsă de respect din prima zi în care vă întâlniţi. Unii pot fi fermecători şi excesiv de înţelegători la început. Până când relaţia devine serioasă. Important este să observi cum se poartă cu alţii sau cum vorbeşte despre ei. Dacă este dispreţuitor faţă de alte persoane,aşteaptă-te să fii curând inclusă în acea categorie.

2. Are o poveste incredibilă despre trecutul lui dureros

Orice iubit abuziv emoţional are de prezentat o poveste incredibilă despre cât de dură a fost viaţa cu el şi cât de mult a muncit el ca să ajungă unde este acum. În realitate,doar îţi testează empatia. Dacă te afectează povestea lui,eşti victima lui sigură.

3. Este victima femeilor

Da,el e cel care a suferit din cauza femeilor care nu l-au înţeles şi nu l-au apreciat la adevărata lui valoare. A fost trădat în dragoste,a pierdut totul din cauza unei iubite profitoare sau a fost minţit mult. Astfel,el te anunţă că nu îţi va oferi nimic,în timp ce aşteaptă ca tu să dai 100%,doar el este cel rănit,căruia trebuie să îi câştigi încrederea.

4. Are vicii

Cei care au probleme cu abuzul de alcool,consumul de substanţe stupefiante sau se uită lung după femei pe stradă au,de obicei,probleme cu gestionarea furiei.

5. Este dominator şi / sau gelos

Realitatea este că stabileşte un echilibru de putere în relaţia voastră. Acesta funcţionează pe principiul că el deţine rolul de stăpân şi tu de supus,doar el are experienţă şi ştie mai bine când şi cu cine este bine să vorbeşti… poate chiar şi despre ce,ca să nu iasă discuţii în cuplu.

6. Îşi asumă meritele pentru reuşitele voastre

Îi place să fie în centrul atenţiei şi să îşi asume toate meritele pentru ceea ce aţi reuşit împreună sau,de multe ori,chiar pentru reuşitele tale. Dacă nu era el… Da,el este starul din relaţie şi toate reflectoarele trebuie puse pe el.

7. Se enervează rapid

Este iute la mânie şi obişnuieşte să jignească. Totuşi,îşi cere rapid iertare şi este în stare să facă orice ca să te împace,asta în timp ce îţi spune că nu reacţionează aşa de obicei,dar acum l-a deranjat ceva ce ai spus tu. Deci tu eşti vinovată pentru reacţia lui. Acest tip de comportament duce uşor de la abuzul emoţional la cel fizic.Recente

fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg