8 motive pentru care bărbaţii părăsesc femeile. Astea sunt greşelile pe care ele le fac, în relaţie

1 82944 original jpg jpeg

Ai fost părăsită de iubit şi nu ştii de ce? Sau prietena ta a fost părăsită şi nu a primit explicaţii? Acum poţi să afli unde ai greşit şi să eviţi repetarea greşelilor în relaţiile viitoare. Bărbaţii au mărturisit care sunt motivele pentru care părăsesc femeile.

8 motive pentru care bărbaţii părăsesc femeile:

1. Par cu toane tot timpul 

Multe femei postează imagini pe conturile de socializare în care imita modele din străinătate. O faţă dreaptă le face să pară reci, arogante şi prea mândre de ele. Bărbaţii preferă femeile care zâmbesc în poze, par deschise şi jucăuşe.  

2. Pun prea mult accent pe măritiş 

Dacă îţi doreşti prea mult asta şi vorbeşti doar despre nuntă, îţi vei speria partenerul. Dacă o femeie este setată doar pe măritiş, va analiza partenerul de la prima întâlnire, să vadă dacă e material de soţ. Nu îl va descoperi pe el, ca persoana. În schimb, bărbaţii văd femeile ca potenţiale soţii abia după ce s-au convins că e persoana potrivită pentru ei. 

3. Complică lucrurile 

Modul în care bărbaţii şi femeile gândesc este diferit. Mulţi bărbaţi sunt clari şi logici. Femeile acordă prea multă importanţă detaliilor lipsite de importanţă. Cel mai bine ar fi ca femeile să interpreteze greşit acolo unde e cazul. Dacă iubitul tău te scoate la un restaurant unde mănâncă des, asta nu înseamnă că şi-a dus toate partenerele acolo. 

4. Nu pot iubi bărbaţii 

Bărbaţii şi femeile nu vorbesc acelaşi limbaj al iubirii. Specialiştii susţin că bărbaţii trebuie să simtă respectul partenerei, iar femeile să vadă gesturi romantice din partea lor. Trebuie să găseşti un echilibru în relaţie. Femeile vor îmbrăţişări, pupici şi gesturi frumoase, în timp ce bărbaţii vor încurajări şi importanţă acordată părerilor sale. 

5. Au nevoie de multe lucruri 

Multe femei caută bărbaţi înstăriţi, cu cel puţin o casă şi o maşină. Aşa că bărbaţii trebuie să fie mai deştepţi, mai puternici şi mai calmi. Dar unele femei cer prea multe de la partener, fără să se gândească la ce să îi ofere în schimb. Dar, dacă o femei are aşteptări mari de la ea, bărbatul va încerca să o egaleze mereu.  

6. Nu au grijă de aspectul lor 

Pe lângă caracter, inteligenţă şi alte lucruri care ţin de personalitate, bărbaţii apreciază şi postura unei femei. Se uită la cât de multă grijă are de ea. Nu caută femei slabe sau super tonifiate, cu gene false sau buze injectate. Nu, aceste lucruri le displac. Caută femei care sunt îngrijite, curate şi care zâmbesc des.  

7. Trăiesc într-o lume de vis 

Femeile se uită la filme şi ridică standardele pentru bărbaţi. Vor prinţi pe cai albi, dar uită că trăiesc în viaţa reală, ci nu într-un basm. Asta nu înseamnă că nu este bine să fii visătoare, ci să poţi face diferenţa între abilităţile reale ale unui bărbat şi visele pe care tu le ai în cap. 

8. Iau singure toate deciziile 

Bărbaţii adoră femeile puternice şi independente, dar cu o limită. Nu le place când sunt excluşi din planuri sau li se impun planuri deja făcute de femei, fără să fie măcar consultaţi. Bărbaţii nu vor femei care fac totul singure. Au şi ei mândria lor şi un punct de vedere. În orice relaţie, vor să fie ascultaţi şi respectaţi.  

Sursa: brightside.me