Adevăruri surprinzătoare despre infidelitate

1 65711 original jpg jpeg

Se spune că bărbaţii înşală atunci când nu mai sunt fericiţi alături de partenerele lor. Acest lucru nu este neapărat adevărat şi vei fi uimită să afli de ce unii calcă strâmb într-o relaţie.

Mulţi dintre bărbaţi nu-ţi pot explica motivele pentru care trădează încrederea partenerelor,dar totuşi ajung în pat cu o altă femeie.

Încă îşi mai iubesc partenerele când le înşală

Ceea ce determină infidelitatea nu este lipsa iubirii,ci mai degrabă lipsa romantismului. Deşi femeile sunt cele care visează la momente speciale şi bărbaţii şi-ar dori să aibă parte de ele,dar spre deosebire de reprezentantele sexului frumos,ei nu se plâng. În schimb,sunt mai tentaţi să caută romatismul în altă parte,aşa că ar fi bine ca din când în când să vă rezervaţi timp doar pentru voi în care să discutaţi planurile de viitor sau pur si simplu să afli ce gânduri mai are partenerul tău.

Citeşte şi:

5 sfaturi pentru a evita certurile în cuplu

3 soluţii pentru un cuplu de criză

„Trădează” cu femei pe care le cunosc

Puţini sunt cei care vor cădea în mrejele unei femei abia cunoscute. În general ei nu riscă ca aventura să ajungă la urechile soţiei şi preferă să înşele cu persoane pe care le cunosc şi care se află într-o situaţie similară ca a lor. Ce poţi face? Discută cât mai mult cu partenerul tău şi fii atentă şi la nevoile lui,nu doar la cele ale copiilor.

Bărbaţii se dispreţuiesc după o aventură

Este un indiciu care ar trebui să-ţi dea de gândit că încă te mai iubeşte,în caz contrar puţin i-ar păsa de sentimentele tale şi de modul în care te va răni. În schimb,ei au mustrări de conştiinţă pentru că şi-a încălcat jurămintele şi promisiunile faţă de tine.