Află care sunt cele mai bune poziţii sexuale!

cuplu jpeg

Orice cuplu are nevoie ca din când în când să-şi condimenteze rutina intimă. Iată câteva dintre cele mai orgasmice poziţii sexuale, pe care trebuie să le încerci!

Deasupra lui,dar cu spatele

Cum se face:Roagă-ţi partenerul să se întindă pe spate şi aşază-te cu spatele la el. În timpul sexului,lasă-te pe spate şi foloseşte-ţi picioarele pentru a te ridica.

Beneficii:Un singur cuvânt:noutate.

Amândoi pe podea

Cum se face:Îngenunchează astfel încât piciorul tău drept şi al lui stâng să formeze un unghi de 90 de grade cu podeaua. Ţine-ţi genunchiul drept pe podea şi ridică-ţi piciorul stâng peste piciorul drept al partenerului.

Din moment ce sunteţi amândoi faţă în faţă vă puteti săruta şi atinge reciproc. În plus,  puteţi controla adâncimea de penetrare,mişcându-vă în jos sau în sus.

Poziţia foarfece

Cum se face:Întinde-te pe spate şi roagă-ţi partenerul să stea pe-o parte,cu faţa spre tine. Apoi,roagă-l să-şi ridice piciorul drept şi să te tragă peste brâu,în timp ce îşi pune piciorul pe coasta ta stângă.

Beneficii:Această poziţie este relaxantă,fiind indicată mai ales atunci când sunteţi obosiţi.

Poziţia fluturelui

Stai pe marginea unei canapele,pe spate,având grijă să formezi un unghi de 90 de grade cu picioarele. Roagă-ţi partenerul să îngenuncheze,iar în timpul sexului lăsă-te pe spate.

În timpul acestei poziţii,atât tu cât şi partenerul vă puteţi controla ritmul şi intensitatea de penetrare.

Cu picioarele ridicate

Aşezaţi-vă în poziţia misionarului,apoi ridică-ţi unul dintre picioare sau chiar ambele.

Atunci când picioarele sunt verticale,se schimbă unghiul de penetrare. Astfel,clitorisul este mai expus.