Află de ce partenerul tău vorbeşte cu altele

1 67880 original jpg jpeg

Ai descoperit că partenerul tău de viaţă vorbeşte cu alte femei şi te deranjează? Nu te pripi în a lua decizii cu privire la acest lucru. Vinovată pentru această situaţie ai putea fi chiar tu. Iată de ce.

Ai o comunicare eficientă cu el?

Atunci când vorbiţi,simţi că aveţi o comunicare deschisă,fără reţineri? Poate primul motiv pentru care el vorbeşte cu altele,este că tu nu ştii să îl asculţi. Orice persoană simte nevoia să aibă lângă ea,pe cineva cu care poate vorbi orice,despre orice subiect. În lipsa unei comunicări eficiente cu tine,partenerul tău va căuta pe altcineva cu care să-şi împărtăşească problemele.  Încearcă să fii deschisă şi receptivă în discuţia cu el,aşa cum ai vrea şi tu să fie cu tine.

Citeşte şi:

Sfaturi de care cuplurile ar trebui să ţină cont

<<Pactul sexual>>în cuplu

Monotonia,duşmanul relaţiei voastre

Atunci când apare monotonia într-o relaţie se declanşează curiozitatea pentru ceva nou. Încearcă să împiedici acest lucru. Chiar dacă aveţi o relaţie de mult timp,nu înseamnă că trebuie să staţi non-stop împreună şi să aveţi aceleaşi activităţi în fiecare zi. Surprinde-l mereu cu ceva nou. Pregăteşte-i o cină romantic,aşteaptă-l seara într-o ţinută provocatoare. Majoritatea femeilor nu pun accentul pe aceste lucruri,decât la începutul relaţiei,ceea ce este total greşit. Nu îl arunca în braţele altor femei prin atitudinea ta. Nu îi da timp să se plictisească.

Ai suficientă încredere în tine?

Bărbaţii sunt atraşi de femeile pline de încredere. Nu contează atât de mult aspectul fizic,pe cât contează încrederea pe care o ai în tine. Nu trebuie să te simţi inferioară altor femei,pentru că el te-a ales pe tine,deci pentru el tu ai prioritate! Atitudinea este întotdeauna un plus.

Eşti destul de sigură pe sexualitatea ta?

Când eşti în pat cu partenerul tău lasă-ţi complexele deoparte. Fii sigură pe sexualitatea ta. Pune-ţi în valoare calităţile şi lasă-l şi pe el să se bucure de ele. Atunci când aveţi probleme în ceea ce priveşte sexul,nu ezitaţi să vorbiţi despre ele şi să încercaţi să le remediaţi.