„Aprinde-l” cu un masaj... erotic!

1 58409 original jpg jpeg

Simţi că în ultima perioadă viaţa voastră sexuală a avut de suferit şi că flacăra pasiunii s-a cam stins? Atunci nu ar strica să apelezi la metode mai neconvenţionale, cum ar fi un masaj senzual.

Însă nu toate masajele îşi ating scopul. Atmosfera,dispoziţia şi mai ales tehnica aplicată este cea care-l va binedispune şi-i va trezi interesul pentru ca noaptea să fie una de neuitat.

Fă puţin spaţiu

Cel mai bun loc în care poţi începe tactica seducţiei este patul. Ai grijă să nu fie prea moale,iar pentru un plus de confort pentru partenerul tău aşează-i sub gât,genunchi şi glezne câte o pernă. În fond,vrei ca el să se relaxeze şi nu să se foiască încercând să stea cât mai comod.

De asemena,poţi încerca şi un ulei de masaj cu o mireasmă plăcută,care-i va încânta simţurile. Alege o aromă discretă,cum ar fi cea de iasomie şi stai departe de cele puternice,întrucât s-ar putea să-i tai respiraţia şi se pierde tot romantismul.

Alege o costumaţie adecvată

Nici să nu te gândeşti să porţi pijamaua ta obişnuită în timpul masajului,dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi de tot la haine. Optează ceva care te acoperă,dar lasă loc şi imaginaţiei lui. Pentru a nu-l distrage e indicat să-ţi prinzi părul dacă-l ai lung şi încălzeşte mâinile înainte de a începe masajul,întrucât palmele reci nu sunt tocmai relaxante.

„Pune mâinile la treabă”

Începe prin mişcări largi pe întreaga suprafaţă a spatelui şi pe umeri fără să aplici prea multă presiune. Treptat te ajuţi de vârful degetelor şi intensifici masajul şi cobori de-a lungul corpului. Îl poţi ruga pe el să-ţi spună pe ce zone să insişti,deoarece astfel îl poţi stimula pentru acţiunea de mai târziu.

Citeşte şi:

Află secretele masajului erotic

Masaj facial pentru întinerirea părului