Aşa rezolvi micile conflicte!

1 71039 original jpg jpeg

Micile neînţelegeri pot izbucni oricând şi se pot transforma într-o ceartă în toată regula. Află cum le previi pentru a exista mereu armonie în cuplu!

Cine e mai autoritar?

În cele mai multe cazuri,bărbaţii vor să fie cei care iau deciziile cele mai importante,deoarece ei sunt capul familiei. Însă în ziua de astăzi femeile cred că au mintea mai limpede şi sunt mai obiective atunci când vine vorba să ia o hotărâre. Dacă două caractere puternice se întâlnesc este imposibil să nu iasă câteva scântei. În acest caz trebuie să aplicaţi regula compromisului. Nu isca o ceartă doar pentru că tu vrei să dovedeşti că ai dreptate. Uneori este mai bine să ştii când să cedezi.

Profită de orele libere

Tu te trezeşti devreme,dar lui îi place să stea în pat până la ore târzii. Poate că în timpul săptămânii,programul încârcat nu vă permite să obiectaţi,dar în weekend lucrurile stau altfel. Evită o eventuală discuţie şi aranjează-ţi programul în aşa fel încât să ai timp doar pentru tine. Citeşte o carte,fă o plimbare sau ieşi la o cafea cu prietenele tale pentru a nu rămâne în urmă cu noutăţile din viaţa lor şi orele vor trece mai repede.

Timpul petrecut cu prietenii,cât şi cum

Dacă ţie iţi place să ieşi doar cu câţiva prieteni apropiaţi,iar el cheamă la o întâlnire şi colegii de birou ai amicilor,s-ar putea să vezi în asta un motiv de ceartă. Puteţi găsi o cale de mijloc! El poate să organizeze din când în când o petrecere mai mare,dar dacă tu vrei să petreci o seară în oraş cu un alt cuplu,el ar trebui să-ţi respecte dorinţa. Astfel,ambii veţi fi mulţumiţi.

Citeşte şi:

Motive frecvente care duc la despărţire

Poţi să rămâi prietenă cu fostul?