Aşa treci mai uşor peste o despărţire

1 71073 original jpg jpeg

Indiferent de cât a durat relaţia, o despărţire nu este niciodată uşoară. Nu s-a inventat încă o formulă magică prin care să depăşeşti mai repede durerea şi tristeţea, dar există câteva metode care te vor ajuta să-ţi alini inima rănită.

 Spune ceea ce simţi 

Supărare,mânie,respingere sau singurătate-sunt doar câteva dintre sentimentele cu care te confrunţi în primele zile după o despărţire. Este şi normal să simţi aşa după ce ai investit timp şi te-ai implicat din toată inima pentru ca relaţia să funcţioneze. Este important să nu te închizi în tine,ci să dai frâu liber trăirilor. Dacă simţi nevoia să plângi,atunci nu te ruşina să faci acest lucru. Este lucrul de care are nevoie de psihicul tău pentru a se vindeca. Împărtăşeşte ceea ce simţi cu prietenele tale şi discută deschis cu ele,deoarece vei avea nevoie de consolare. Dacă nu vrei să vorbeşti cu cineva,de ajutor este să scrii şi într-un jurnal. Aşternând gândurile pe hârtie,vei simţi ca şi cum ţi s-a luat o greutate de pe suflet.

Citeşte şi:

3 semne care anunţă o despărţire

Motive frecvente care duc la despărţire

Deşi tot ce ţi-ai dori e să stai în casă şi să nu vezi sau să vorbeşti cu nimeni,pentru a trece mai repede peste acele zile negre,este important să nu te abaţi de la programul tău din fiecare zi. Mergi în continuare la serviciu,la cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii,deoarece astfel îţi vei abate gândurile de la problemele tale. Responsabilităţile zilnice te vor solicita şi nici nu-ţi vei da seama cât de repede va trece timpul.

Acordă-ţi mai mult timp pentru tine

Ţi-ai dorit să iei lecţii de salsa sau să înveţi o limbă străină? Ei bine,acum este cel mai bun moment în care poţi să-ţi transformi aceste dorinţe în realitate. Va fi o ocazie minunată să cunoşti oameni noi şi să te distrezi.

Fii aproape de cei mai necăjiţi ca tine

Tristeţea poate fi mai uşor de suportat când vei vedea cât de năpăstuite de soartă au fost unele persoane din jurul tău. Îţi poţi revărsa toată dragostea spre copii care nu au fost atât de norocoşi încât să-şi aibă părinţii aproape sau spre animalele abandonate care au oricând nevoie de atenţia ta. Astfel îţi vei valorifica timpul cu folos şi vei aduce şi un strop de veselie în sufletele celor care se confruntă cu probleme mai mari decât inima ta rănită.



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg