Aşteptările bărbaţilor de la căsătorie

1 77581 original jpg png

Femeile şi bărbaţii au fost construiţi diferit din punct de vedere fizic şi emoţional, iar doi parteneri trebuie să se completeze unul pe celălalt şi să se regăsească. Noi, femeile, întodeauna ne gândim la ceea ce ne dorim de la partenerul nostru. Dar te-ai gândit vreodată ce vrea un bărbat într-o căsătorie?

Bărbaţii caută un sprijin în căsătorie

Bărbaţii sunt la fel ca noi, caută sentimente adevărate! În afară de momentele romantice, căsătoria are legătură cu comunicarea şi prietenia. Dacă nu poţi fi cel mai bun prieten al celuilalt, cum poţi să supravieţuieşti suferinţelor vieţii? Ceea ce vrea un bărbat într-o căsătorie este ca tu, soţia lui, să îi fii cea mai bună prietenă – el îţi va împărtăşi gândurile şi problemele fără să aibă teama că va fi judecat.

Bărbaţii caută înţelegere în căsătorie

După cum am spus mai sus, prietenia este cheia unei relaţii fericite şi sănătoase. Aşadar, tu trebuie să îţi înţelegi partenerul când are o zi mai puţin bună. Nu vorbim aici despre omul care se simte întotdeauna obosit, plictisit şi căruia nu îi place să se bucure de viaţă. Partenerii trebuie să se sprijine unul pe celălalt când trec prin situaţii dificile. Ei trebuie să accepte etapa cu care se confruntă.

Bărbaţii caută momente intime în căsătorie

Bărbaţii şi femeile au nevoi sexuale - nu poţi fi întotdeauna ocupată, oferindu-i scuze în fiecare seară şi apoi să te întrebi de ce s-a îndepărtat de tine. Gândeşte-te la nevoia pe care o aveţi de a petrece timpul împreună. Acesta poate fi şi modul prin care vă eliberaţi de stres.

Bărbaţii caută o masă caldă la finalul zilei

Asta nu înseamnă că trebuie să stai doar în bucătărie şi să găteşti. În niciun caz! Înseamnă doar o parte din senzaţia plăcută pe care o ai când mănânci acasă. Mâncarea poate fi preparată de amândoi dacă doriţi să vă petreceţi timpul împreună. Să mâncaţi o masă caldă este importantă pentru ambii parteneri.

Partenerul vrea să se simtă om când este cu tine, aşa că lasă-l să fie. Iar tu trebuie să fii suficient de puternică pentru a-i spune că îl vrei în viaţa ta, în deciziile tale şi în momentele tale fericite!