Bărbaţii preferă dragostea, nu sexul

1 66181 original jpg jpeg

Pare greu de crezut, dar este deja un fapt demonstrat: pentru cei mai mulţi bărbaţi sexul nu este important pentru a avea o viaţă împlinită. Află ce alte mituri legate de preferinţele bărbaţilor au distrus studiile de cercetare!

Oamenii de ştiinţă germani au pus sub lupă nu mai puţin de  28.000 de bărbaţi cu vârste între 20 şi 75 de ani din Germania,Italia,Spania,Franţa,Marea Britanie,Brazilia,Mexic şi Statele Unite. Cei mai mulţi dintre ei,26% mai precis,cred că un factor important este o sănătate bună,iar pentru  19% balanţa înclină în favoarea unei relaţii armonioase cu partenera de viaţă. Numai pentru 2% dintre bărbaţii chestionaţi satisfacţia sexuală este prioritară.

Gospodinele cuceresc bărbaţii

Un alt sondaj de opinie tot german şi la fel de surprinzător aduce veşti bune pentru cele mai puţin binecuvântate cu frumuseţe de la mama natură. 55% dintre bărbaţii cu vârste între 14 şi 65 de ani,care au răspuns sondajului,nu sunt atraşi de o femeie frumoasă. Aceştia ar alege mai degrabă o femeie care ştie să fie o bună gospodină. Este surprinzător,dar 85% dintre ei caută o parteneră deşteaptă,cu care pot lega o prietenie.  

Îl poţi influenţa pozitiv

Dacă simţi că partenerul tău te ignoră şi că nu ai niciun impact asupra comportamentului lui,cercetătorii de la Universitatea Yale pentru Sănătate Publică îţi demonstrează contrariul. Un studiu al lor a arătat că partenerii de cuplu au o influenţă mare unul asupra celuilalt. Astfel,au aflat că 30% din bărbaţi şi-au urmat partenerele atunci când acestea au început să facă sport şi 29% din ei au renunţat la ţigări,atunci când ele au reuşit să se lase de fumat.

Aleg minciuna pentru a se simţi liberi

Specialiştii americani au arătat că bărbaţii îşi mint partenerele pentru a-şi retuşa imaginea,pentru a părea mai competenţi şi a impresiona. La începutul relaţiei spun că îşi doresc o relaţie de lungă durată cu scopul de a cuceri,iar când se văd prinşi într-o relaţie pe care nu şi-o doreau,mint spre a se simţi liberi. Nici femeile nu sunt mai prejos,cu singura diferenţă că,în dorinţa lor de a se face plăcute,fac eforturi să pară că se potrivesc genului de femeie dorit de partener.