Care sunt primele 5 lucruri pe care le observă bărbaţii la tine

1 65875 original jpg jpeg

Ai crede că bărbaţii nu sunt, de obicei, prea atenţi la detalii, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Ai grijă cum te îmbraci sau cum te comporţi, deoarece ei stau cu ochii pe tine.

Un zâmbet sincer

Modul în care zâmbeşti spune multe despre personalitatea ta. Dacă te întâlneşti cu un bărbat pentru prima dată şi vrei să laşi o impresie bună,nu este cazul să pari foarte entuziasmată şi să râzi excesiv la glumele lui. Bărbaţii pot simţi cât de sinceră eşti,iar un râs fals poate fi o bilă neagră pentru tine.

Modul în care te îmbraci

Vestimentaţia este primul indiciu în ceea ce priveşte personalitatea,deoarece este primul lucru pe care îl observă reprezentanţii sexului tare. Fie că eşti mai băieţoasă din fire,fie mai feminină,ai grijă să nu cazi dintr-o extremă într-alta,întrucât în unele cazuri de acest detaliu depinde stabilirea unei noi întâlniri.

Ceea ce bei

Poate că nu ai luat niciodată în considerare acest mic amănunt,dar bărbaţii au tendinţa să te catalogheze în funcţie de ce băutură alegi. Faptul că alegi o cola,în ochii lor poate însemna că nu eşti o fire aventurieră.

Citeşte şi:

Ce să faci ca relaţia să meargă din nou

10 sfaturi pentru o întâlnire reuşită

Subiectele de discuţie abordate

Este aproape imposibil să nu te întâlneşti cu un bărbat şi acesta să nu aducă vorba despre sport. Dacă nu este unul dintre subiectele tale preferate de discuţie,îi poţi spune acest lucru,în loc să încerci să te prefaci că eşti admiratoarea unui anumit sportiv. Bărbaţii apreciază sinceritatea.

Coafura,un punct sensibil

Bărbaţilor le plac femeile care se îngrijesc,iar părul te poate da de gol în această situaţie. Faptul că este puţin răvăşit de vânt este în regulă,dar dacă pare că nu ai mai trecut de mult pe la coafor nu poate fi decât un dezavantaj pentru tine.