Cât de egoistă poţi fi în dragoste?

1 67216 original jpg jpeg

Se spune că egoismul distruge viaţa de cuplu. Totuşi, anumite accente ale lui dau noi motive de dragoste. Urmează-ne sfaturile şi ai să vezi rezultatul...

Într-un top al lucrurilor care erodează dragostea,egoismul ar fi pe unul din primele locuri. Cu toate acestea,uneori ai mare nevoie de o doză de „iubire de sine”,ca să te răsfeţi sau să-ţi impui un anume punct de vedere.

Dar cât egoism îţi este permis în dragoste? Cât îţi dă ţie farmec,iar lui motive în plus să te iubească? Iată răspunsul!

Timp numai pentru tine

Este indicat să ai timp pentru tine. Să te întâlneşti cu o prietenă,să mergi la coafor sau la cumpărături,să-ţi vizitezi părinţii,să te plimbi de una singură.

Contrar aşteptărilor,când partenerii au şi ei un timp al lor,nu apar frustrări şi nici plictiseală. Şi apoi,cât de dulce este revederea!...

Odihnă,oricând simţi nevoia

Oricât de multe ar fi obligaţiile de serviciu sau de acasă,la un moment dat trebuie să laşi totul şi să te odihneşti. Dacă ţi se pare un lux ceea ce-ţi spunem,gândeşte-te cât de antipatic este cel care,depăşit de efort,răspunde nervos,cicăleşte,reproşează,risipind astfel armonia conjugală.

Nu renunţa la plăcerile tale!

Plăcut lucru să brodezi sau să te ocupi de plantele din apartament! Dar dacă pe el îl deranjează micile tale plăceri, nu renunţa la ele!

Cu tact, le va accepta, chiar dacă trebuie să-şi amâne un lucru pe care voia să-l faceţi împreună. Iar dacă-i permiţi şi lui să mai iasă cu băieţii la o bere fără să te uiţi urât,atunci lucrurile vor merge şi mai bine.

Nu uita de diete!

Dacă-ţi doreşti să dai jos câteva kilograme, nu te lăsa consolată de el, care te asigură că-i placi oricum.

Este vorba de un egoism masculin care se asigură astfel că nu mai are alţi concurenţi la inima ta.

Nu te lăsa prinsă în această plasă! Urmează-ţi dieta,păstrează-ţi silueta şi vei fi exact femeia pe care o iubeşte.

Fă-te frumoasă!

Multe femei căsătorite „uită” de micile îngrijiri,de machiaj,de coafor sau de o îmbrăcăminte feminină,pentru că viaţa de familie le acaparează cu totul.

În sinea lor, ideea sacrificiului pentru cei dragi le pansează orice regret. Această fragilă mulţumire este însă riscantă:partenerul s-a îndrăgostit de femeia frumoasă care erai la începuturile relaţiei,nu de cea actuală.

Aşa că,dacă nu vrei să înceapă să „admire” alte femei,ai grijă! Puţin egoism, ca să fii mereu cochetă,nu strică!

Şi bărbaţii plâng câteodată…

Şi bărbaţii au nevoie de un sprijin emoţional. Dacă până acum a fost dispus să te ajute în tot felul de probleme,e cazul să-l răsplăteşti cu aceeaşi monedă.

Indispoziţiile create de problemele de la serviciu pot dispărea ca prin minune dacă vorbeşti mai mult cu el şi-l sprijini sugerându-i o serie de soluţii potrivite.

În plus,un moment plin de tandreţe va face mai mult decât orice,aşa că îmbrăţişează-l cu multă căldură şi susţine-l pe toată perioada dificilă.

Pont

Oferă-i un cadou romantic şi spune-i cât de mult îl iubeşti şi-l apreciezi că este lângă tine şi la bine, şi la rău.