Ce afli despre el după căsătorie

1 58118 original jpg jpeg

Când se căsătoresc, toate femeile cred că au ales bărbatul perfect. Dar, de cele mai multe ori, a pleca la drum cu această convingere este periculos. Nu, nu te-ai măritat cu perfecţiunea, ci cu un om ca toţi oamenii.

După numai câţiva ani, este alt om! Când te-a dus în faţa altarului era oare sincer? Adică atunci când îţi promitea că te va iubi mereu, că te va ajuta şi te va apăra,că va munci alături de tine ca tu să nu fii niciodată obosită, stresată,tristă… Nu, n‑a minţit, doar că viaţa este altfel. Bărbaţii se mai schimbă. Iată la ce te poţi aştepta…

Din cale afară de gelos

Când eraţi logodiţi,te mai înţepa cu câte-o vorbă care ţi se părea o dovadă infinită de dragoste:„O să atragi toate privirile bărbaţilor,cu bluza asta roşie!” Acum ia foc ori de câte ori pleci aranjată din casă,când trebuie să lucrezi peste program sau când vrei să te întâlneşti cu prietenele.

Soluţie:În astfel de situaţii,cel mai bun remediu este o discuţie în care să-i explici că iubirea lui nu trebuie să fie restrictivă cu libertatea ta. Spune-i că gelozia risipeşte stabilitatea unui cuplu.

Tabieturile, de vină!

După căsătorie,poţi afla de exemplu că-i place să mănânce doar cocoţat în vârful patului sau că adoarme numai cu televizorul deschis. Sau că,atunci când este meci,nici măcar cea mai delicioasă mâncare din lume nu l-ar convinge să stea la masă cu toată familia!

Soluţie:Pune-l să dea cu aspiratorul dacă nu are grijă de curăţenie. O altă pedeapsă este să dormi în altă cameră. Sigur nu-i va conveni şi va încerca să‑şi schimbe obiceiurile.

Treburile casnice sunt… pentru tine

Unii bărbaţi nu concep să ajute la treburile casnice. Ce te faci cu un soţ care,înainte să-ţi pună verigheta pe deget,dădea cu aspiratorul sau gătea,iar acum spune că asta este treabă de femeie?

Soluţie:Cel mai bine este să-i explici că te-a dezamăgit şi că nu mai vezi în el bărbatul de care te-ai îndrăgostit. Şi spune-i cât de mult ai nevoie de ajutorul lui. Că,într-o căsnicie,este nevoie de doi şi când vine vorba de curăţenie,şi când este vorba de distracţie.

Banii lui sunt… doar ai lui!

Se spune că doi oameni care se iubesc împart totul. Dar,uneori,lucrurile se schimbă când e vorba de bani! Poţi avea surpriza să nu afli ce scrie pe fluturaşul lui de salariu. Şi că este fix problema ta cum o vei scoate la capăt cu cheltuielile

casei.

Soluţie:Nu spune nimeni că toate cuplurile din lume trebuie să-şi ţină banii la comun,dar

nici nu este normal ca salariul lui să fie o necunoscută! Ca să elimini sâmburii de scandal,ar fi bine să stabiliţi,lunar,o sumă pentru mâncare şi facturi. Şi să mergeţi amândoi la cumpărături!

O palmă şi… gata!

Cel mai dureros lucru pe care un bărbat îl poate face după căsătorie este să‑şi lovească partenera. Psihologii spun că acest comportament apare în special la persoanele care vor să arate că deţin controlul.

Soluţie:Un bărbat care iubeşte îşi respectă partenera. Asta înseamnă că nu ar îndrăzni vreodată să ridice mâna asupra ei. Dacă a făcut-o,trebuie să te gândeşti foarte serios la viitorul vostru împreună.

Cu dragostea sub lupă

Sexul are efect antiîmbătrânire

Ştiai că una-două partide de sex pe săptămână stimulează imunitatea? Că sexul previne îmbătrânirea? Specialiştii Spitalului Royal Edinburgh,Scoţia,sunt de părere că sexul este cel mai bun remediu antiîmbătrânire. Cercetătorii au afirmat că în timpul orgasmului se eliberează substanţe care ajută ţesuturile să se regenereze şi să se menţină tinere pentru mult timp. Studiul a durat 10 ani şi a fost realizat pe un eşantion de 3.500 de persoane,între 18 şi 101 ani.

Românii, campioni la amor

Specialiştii din cadrul Asociaţiei pentru Medicina Sexualitaţii din România susţin că un român face în medie de 12 ori sex pe lună. Deşi sunt fruntaşi la amor,românii sunt nemulţumiţi de viaţa lor sexuală,în special femeile (64%). În ceea ce priveşte frecvenţa actelor sexuale,occidentalii fac amor de opt ori pe lună, iar britanicii de aproape patru ori pe lună.



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg