Ce alimente îi stârnesc apetitul sexual, în funcţie de zodie

1 70130 original jpg jpeg

Afrodisiacele, alimentele care cresc apetitul sexual, diferă în funcţie de semnul zodiacal. Astfel, dacă leul adoră mâncărurile excesiv de picante, capricornului îi displace tot ce este la extreme, fie dulce sau sărat.

Berbec

Iubeşte mâncarea picantă. Alimentele condimentate îi ridică nivelul de adrenalină. De aceea,acest nativ se topeşte după tot ce este condimentat. Aşadar,dacă vrei să ai parte de o noapte nebună,nu uita la cină de ardeiul iute.

Taur

Nu este ciudat că iubeşte salatele,deoarece nu există niciun semnmai strâns legat de Pământ. Totuşi,nu te gândi la câteva frunze fade,lipsite de gust. Îi place să se bucure de arome,aşa că prepară-i ceva special,delicios şi sănătos. Nu va refuza nici desertul. Iar apoi,se va dezlănţui complet în pat.

Gemeni

Îi place diversitatea,deci nu îl servi niciodată cu aceeaşi mâncare,dacă vrei să îi ţii bateriile încărcate. Poţi investi într-o carte de bucate,pentru a încerca mereu alte reţete.

Rac

Prăjituri. Brioşe. O plăcintă proaspăt făcută,încă aburindă. Dă-i oricare din aceste alimente unui rac şi l-ai cucerit complet. Norocoaso! Acum îl ai la picioarele tale.

Leu

Este semn de foc,deci orice aliment atât de iute,încât îţi este greu şi să te gândeşti la el,pentru leu va fi perfect. Bine,dacă vrei să dea în pat tot ce are mai bun,un platou sushi este cel mai bun pariu.

Fecioară

Orice i-ai oferi,fii sigură că este pe gustul lui. Este obsedat de fitness şi de tot ce ţine de un stil de viaţa sănătos,deci apetitul lui sexual va fi stimulat dacă îi oferi o gustare care să-l încânte.  

Balanţă

Dă un nou înţeles expresiei "un regim alimentar echilibrat". Asta înseamnă că are zile în care ar face orice pentru un grătar,dar şi zile când o salată preparată cu imaginaţie îi este suficientă. Descoperă semnele transmise de el.

Scorpion

Dacă este incitat-cu alte cuvinte,dacă abia aşteaptă să vă distraţi în dormitor-nu îl interesează ce îi serveşti la masă,preferă să te soarbă din priviri cât timp pregăteşti masa.

Săgetător

Se ghidează după motto-ul "mai mult, şi mai mult, cel mai mult". Nu trebuie niciodată să îi serveşti ceva de dietă,va crede că ai pregătit mâncarea pentru altcineva. În schimb,dacă este gustoasă şi diversificată,l-ai atins exact unde trebuie.

Capricorn

Dacă vrei să îi stârneşti apetitul sexual,trebuie să te fereşti de tot ce este prea dulce,prea amar,prea sărat sau prea condimentat. Dar o ciocolată amăruie este un bun afrodisiac pentru el.

Vărsător

Îi place să mânănce chiar în timpul preludiului. Deci,puţină frişcă şi fructe proaspete sunt exact ce lipsea pentru o noapte de amor de neuitat. Totuşi,ţine cont că nativilor le plac jocurile erotice,aşa că frişca va fi doar începutul.

Peşti

Îi place mâncarea naturală,cum este cea care îi aminteşte de gustul copilăriei,dar nu refuză nici ceva mai exotic. Dacă încerci să seduci un Peşti,încearcă un cocktail de creveţi-perfect pentru toate semnele de apă,de altfel-sau chiar o supă caldă.Recente

fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg