Ce ingrediente foloseşti în bucătăria dragostei

1 73423 original jpg jpeg

Unde sunt nopţile „fierbinţi” de altădată? Acum rutina tinde să se aşeze definitiv şi în dormitor. Te-ai gândit vreodată că în bucătărie vei găsi întotdeauna soluţia care să aprindă pasiunea?

„Dragostea trece prin stomac”,aşa spune o veche vorbă românească. Puţine dintre noi acceptă însă că bucătăria şi dragostea stau la baza oricărei căsnicii de lungă durată.

Dar alimentele nu au numai rolul de a ne hrăni. Ele sunt adevărate soluţii miraculoase care aprind dorinţa sexuală şi trezesc pasiunea.

Ciocolata,afrodiziac pentru femei

Nimic nu te face să te cuibăreşti copleşită de plăcere la pieptul lui decât o ciocolată fină şi amăruie. Oare de ce? Pentru că are un conţinut ridicat de teobromină şi de cafeină,două substanţe care stimulează producerea endorfinelor,supranumite şi hormonii plăcerii.

În momentul în care gustul ciocolatei ajunge la creier,se eliberează o mare cantitate de serotonină,cunoscută ca hormonul fericirii. Aşa că de ce să nu foloseşti acest desert cu gust de plăcere şi în momentele cele mai fierbinţi?

Citeşte şi:

Ce profil sexual ai în funcţie de zodie

Lucruri mai puţin cunoscute despre sex

Legumele,secretul virilităţii

Chiar dacă-ţi vine greu să crezi,în afară de ţelină,multe legume au proprietăţi afrodiziace. În top se află broccoli,prazul,usturoiul şi varza,dar şi avocado.

Fiecare dintre aceste legume conţine o vitamină sau o substanţă care îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular şi stimulează producerea testosteronului. Legendara ţelină,atât de cunoscută în popor,are cu adevărat proprietăţi afrodiziace. Ea conţine o substanţă care dilată vasele de sânge şi stimulează producerea spermei,numită epigenia. Aşa că,dacă-ţi doreşti ca soţul tău să nu se mai simtă obosit şi să-ţi ofere o noapte fierbinte,pregăteşte-i ceva gustos cu aceste legume. Vei simţi efectul lor timp îndelungat.

Condimentele aprind simţurile

Ştiai că presărând câteva condimente sau plante aromatice în mâncare vei face ca noaptea să fie cu adevărat explozivă? Începe cu cele cunoscute,cum ar fi piperul,ardeiul iute sau muştarul.

Dacă vă place să încercaţi gusturi noi,adaugă şi puţin ghimbir parfumat sau curry. Aceste condimente stimulează circulaţia sanguină şi vă deschid apetitul sexual.

Parfumul cald şi aromat al vaniliei sau al scorţişoarei,strecurat într-un desert împărţit în pat,vă va face pe amândoi euforici şi plini de dorinţă. Stropiţi totul cu un pahar de vin sau de şampanie.

Alcoolul,în doze mici,vă relaxează sistemul nervos şi muscular şi vă ajută să lăsaţi la uşa dormitorului toate problemele.Ce vă duce pe culmile plăcerii

Tot în această bucătărie incitantă şi plină de pasiune găseşti câteva uleiuri esenţiale care vă relaxează şi vă duc la maximum plăcerea.

Un masaj cald cu ulei de magnolie,de iasomie sau de mentă are o acţiune euforizantă,ce aduce în patul vostru atmosfera fierbinte şi senzuală a unei nopţi tropicale.