Ce NU ar trebui să postezi pe reţelele de socializare după o despărţire cu scântei

1 shutterstock 1649229409 jpg jpeg

Cele mai multe separări amoroase sunt dureroase, cu atât mai dificil dacă au fost confirmate pe reţelele de socializare. Când lista de prieteni virtuali ia la cunoştinţă despre existenţa cuplului, relaţia, dar mai ales despărţirea devin mai intense.

Când vine vorba despre o despărţire, multe resentimente şi multe trăiri ce rămân în suspensie. Cel puţin unul dintre parteneri suferă şi cel puţin unul dintre parteneri este furios. Indiferent de situaţie, după o despărţire poate fi greu să regăseşti fericirea; iubirea pare un miraj. O nouă relaţie de cuplu poate părea o utopie. Este cu atât mai dificil cu cât există şi presiunea de a posta pe reţelele de socializare după despărţire. Dacă te întrebi şi tu ce postezi pe reţelele de socializare în perioada critică de după separare, iată ce sugestii au cei de la Elite Daily.

Fă o pauză de la postări

De fapt, ce să postezi în spaţiul virtual după despărţire? Absolut nimic! În primă fază, e mai bine să digeri noul status, să te reobişnuieşti şi să te concentrezi pe tine.

Este necesar să aştepţi până să postezi din nou, mai ales dacă separarea a fost una traumatizantă. Foarte posibil să vrei să postezi pe Instagram sau pe Facebook cnd eşti bine, să arăţi şi celorlalţi, dar mai ales lui că îţi merge bine, că eşti disponibilă sau că viaţa este frumoasă, însă specialiştii te sfătuiesc să te abţii, cel puţin imediat după ce te-ai despărţit de partener sau el te-a părăsit.

Astfel, fostul iubit va fi alertat, se va întreba ce este cu tine. Unde ai dispărut şi mai ales cu cine. Atunci când alegi să revii pe reţelele de socializare, gândeşte-te să postezi ceva care să îi aducă aminte cât eşti de frumoasă, nu ceva care să îl facă să se întoarcă (pentru că până la urmă, nu ai nevoie de asta!)

Imaginile şi citatele optimiste sunt suspecte

Poţi avea tendinţa de a-i arăta ce a pierdut şi cât de bine îţi merge după despărţire. Totuşi, nu o face, pentru că şi el, cât şi restul lumii vor vedea exact care este intenţia ta. Şi mai mult, în loc să „investeşti‟ timp şi energie în a-l face să vadă ce a pierdut (un fel de răzbunare) mai bine concentrează-te pe ceea ce simţi. Ai nevoie să plângi, să te simţi tristă, să fii furioasă, să gestionezi toate emoţiile, pentru a trece peste despărţirea de iubitul tău.

Este o idee bună să îţi informezi prietenii virtuali despre o nouă călătorie (în care este recomandat să mergi singură, când te simţi în stare). Încearcă, deci, să stai departe de postările răzbunătoare de tipul „vezi ce ai pierdut?‟ pentru că, de fapt, trasnmiti mesajul că nu ai trecut peste despărţirea voastră. Similar cuplurilor care postează prea multe despre ei pe reţelele de socializare, care nu sunt tocmai fericiţi în viaţa reală, cu cât postezi mai multe imagini atrăgătoare, cu atât percepţia este inversă şi vei părea mai nefericită.

@shutterstock  Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg