Ce nu-i vei spune niciodată

1 78355 original jpg jpeg

De regulă, femeile adoră să îşi împărtăşească între ele până şi cele mai ascunse secrete, dar nu şi când vine vorba să le discute cu partenerul. Există unele lucruri pe care acestea nu le vor spune niciodată, oricât de mult şi-ar dori. Iată câteva dintre ele!

Începutul unei conversaţii

Femeilor nu le place să iniţieze conversaţia cu un bărbat, deoarece preferă ca partenerul să facă întotdeauna primul pas. Fie că sunt mai timide, fie că se consideră superioare, femeile nu vor spune niciodată franc acest lucru, dar vor da de înţeles de către cine trebuie abordată discuţia.

Subiecte de discuţie în cuplu

Ai crede că o femeie îţi va vorbi continuu încă de la primul minut în care o cunoşti şi până la ultimul. Ei bine, uneori, până şi cele mai bune oratoare rămân fără subiecte, aşa că a venit momentul bărbatului să preia frâiele discuţiei şi să găsească subiecte incitante. Poate nu va spune, dar, cu siguranţă, va aştepta întotdeauna să audă ceva nou şi din partea lui.

Apropierea dintre cei doi parteneri

Dacă o femeie încă nu e pregătită pentru un sărut, asta nu înseamnă că vrea să menţină o distanţă între ea şi partener, ci pur şi simplu aşteaptă momentul în care să se simtă confortabil. Deşi nu vor mărturisi, femeile îşi vor dori întotdeauna mai multă tandreţe, iar pentru ele contează mai mult o îmbrăţişare sau ţinutul de mână.

Mesajele de dimineaţă, o dovadă a iubirii

Cine nu îşi doreşte să se trezească cu un mesaj romantic din partea alesului? Chiar dacă nu vor spune acest secret, femeile adoră să fie curtate şi să se simtă iubite şi apreciate în fiecare zi. Un bărbat nu trebuie să uite că un mic gest poate schimba o zi întreagă.

Fostul iubit, o amintire neplăcută

Uneori, se întâmplă ca o femeie să nu poată trece peste relaţia care tocmai s-a încheiat, însă nu îi va spune niciodată actualului partener cât de dor îi este de fostul bărbat din viaţa ei. Nu numai că l-ar răni, dar ar ruina întreaga relaţie, care la început, trebuie să fie bazată pe încredere şi multă, multă afecţiune.

Refuzul, un impediment în relaţie

Dacă o femeie este refuzată, chiar şi când vine vorba de un lucru mărunt, îşi va schimba automat starea de spirit. Din perspectivă psihologică, refuzul i se întipăreşte în minte ca un lucru negativ şi o face să creadă că partenerul ei are o viziune total diferită asupra lucrurilor. Deşi nu alege să spună, semnele că se întristează sunt mai mult decât evidente.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg