Ce observă o femeie când priveşte un bărbat

1 78361 original jpg jpeg

Când vine vorba de întâlniri, primele impresii sunt foarte importante. Se crede că oamenii nu pot observa totul în detaliu, dar femeile sunt cele care acordă atenţie chiar şi celor mai mici detalii atunci când îşi întâlnesc posibilii parteneri.

O femeie trece pe o listă imaginară lucrurile care-i plac şi care nu-i plac la un bărbat. Însă, iată care sunt primele lucrurile pe care le observă prima dată o femeila când priveşte un bărbat:

Ochii

Se spune că ”ochii sunt fereastra sufletului”, iar multe femei declară că primul lucru pe care-l observă prima dată la un bărbat sunt ochii. Pentru multe dintre ele, culoarea şi forma ochilor pot fi deosebit de atractive. Ele încearcă să pătrundă adânc în ei şi să-i descifreze, decizând astfel dacă relaţia are o şansă sau nu.

Zâmbetul

Răspunsul cel mai comun la întrebarea ”ce observi mai întâi la un bărbat?” ar fi ... zâmbetul lui. Majoritatea femeilor observă felul în care zâmbesc bărbaţii şi cât de des zâmbesc. Femeile din ziua de astăzi caută un tovarăş, cineva cu care să împărtăşească bucurii, cu care să râdă şi care să o facă să zâmbească de fiecare dată când îl vede. În plus, un zâmbet poate îmbunătăţi starea de spirit a unei prime întâlniri. Un zâmbet larg spune că el este un om încrezător, cu o personalitate puternică.

Stilul vestimentar

A fost o perioadă în care îngrijorarea de a fi impecabil îmbrăcată era rezervată doar femeilor. Astăzi, bărbaţii trebuie să depună eforturi egale pentru a fi îmbrăcaţi corespunzător.  Femeile cred că stilul vestimentar spune multe despre bărbat – mai ales despre cât de organizat este.

Părul

Alegerea coafurii spune multe despre personalitatea posibilului partener. Însă doamnele sunt atrase de părul îngrijit, nu vopsit şi coafuri rebele.

Bunele maniere

Bunele maniere sunt foarte importante. Un domn ajunge întotdeauna la timp şi aşteaptă ca femeia să se aşeze prima. În plus, un gentlemen este mereu atent la comportamentul pe care-l are.