Ce să faci ca să-ţi creşti apetitul sexual

1 64021 original jpg jpeg

Viaţa ta sexuală a intrat în vacanţă? Libidoul tău are nevoie de ajutor, ca să-şi revină la capacitate maximă? Iată câteva măsuri simple şi eficiente pentru stimularea dorinţei!

O activitate sexuală regulată nu doar că te ajută să te menţii în formă,dar aduce şi alte beneficii corpului,spre exemplu combate depresia,reduce presiunea sanguină şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar.

Fă exerciţii fizice

15-20 de minute de exerciţii fizice pe zi te ajută să te păstrezi în formă şi stimulează libidoul.

Sportul contribuie la creşterea fluxului de sânge în corp,stimulează starea de excitaţieşi o menţine preţ de câteva zeci de minute,chiar şi ore,la cote ridicate.

Mănâncă nuci şi seminţe

Seminţe de dovleac,nuci de Brazilia,migdale,toate sunt surse importante de arginină. Acesta este un aminoacid care creşte nivelul de sânge din zonele genitale.

Experţii în domeniu au supranumit arginina Viagra naturală,pentru că are proprietăţi de stimulare a libidoului.

Savurează ciocolată

Te gândeşti la ciocolata cu lapte,cu fructe sau la una cu gust delicat,aerată şi cu alune de pădure glazurate? Nu mai visa! Doar ciocolata cu conţinut ridicat de cacao are efect de stimulare a libidoului.

Ciocolata de calitate sau ciocolata neagră,care are asemenea proprietăţi benefice pentru viaţa sexuală,trebuie să conţină cel puţin 70%-75% de cacao. Aceasta are ingredientul numit feniletilamină,o substanţă chimică produsă în creier atunci când ne îndrăgostim.

Abţine-te de la sex o perioadă

Această îndrumare poate fi comparată cu modul în care reacţionează un copil,atunci când i se interzice să facă un lucru. Va fi atras iremediabil de acel lucru şi îl va face,fără să se gândească mult la dorinţele părinţilor.

Aşa se întâmplă şi în cazul abţinerii de la sex. Cu cât îţi interzici să faci ceva,cu atât îţi vei dori cu mai multă ardoare să încalci regulile.

Luaţi o cină romantică

Poate suna clişeistic,dar câteva lumânăriaprinse,o sticlă cu vin şi două porţi de mâncare după preferinţă fac minuni pentru libidou. De asemenea,dacă în timpul cinei luaţi o scurtă pauză şi vă strângeţi de mână,efectul este garantat.